Dit is mijn tweede artikel over installatieproblemen met betrekking tot Microsoft Dynamics CRM 2. De onderstaande informatie is echter van toepassing op zowel MS CRM 4.0 als 3.0.

crm2011

Artikel 2 - Verzend e-mailfouten en corrupte bijlagen.

Na een paar dagen CRM draaien gaat alles goed, behalve sporadische fouten die worden gemeld door gebruikers met betrekking tot het verzenden van e-mails via de webclient. De fouten die gebruikers kunnen zien, kunnen zijn:

"Ongeldige associatie: de verzoekassociatie is niet geldig"
"Toegang tot ongeldige zichtbaarheid modificatie"
bad_email_setup.jpg
Or
Bijlagen worden sporatisch beschadigd.
corrupt-attachment.jpg

Dus hoe lossen we dit op?

Stap A. Ten eerste, als u MS CRM 3.0 gebruikt. Installeer Rollup 2.0 of installeer de bijbehorende hotfix Microsoft KB-artikel 9299904. Dit is een probleem dat specifiek verband houdt met fouten bij het verzenden van bijlagen met speciale tekens in de bestandsnaam (! @ # $ Enz.).

Stap B. Ten tweede, probeer de aanbevelingen hierover op te volgen Microsoft KB-artikel 916925

In CRM 3.0 kunnen de smtp-server en smtp-opties worden gewijzigd via registersleutels in het gebied MSCRM-register.

In CRM 4.0 kunnen de smtp-server en opties worden gewijzigd via de CRM Email Router.

Stap C. Als u de Microsoft SMTP-service gebruikt, zijn, naast de bovenstaande aanbevelingen, er geen beperkingen voor inkomende e-mailberichten.
smtp-norestrictions.jpg

Het is altijd een goed idee om ook te controleren of doorsturen ALLEEN is toegestaan ​​vanaf de lokale server en als extra beveiligingslaag IPsec-filtering of de Windows-firewall gebruiken om de toegang tot inkomende smtp-verbindingen volledig te blokkeren.

Stap D. Als de bovenstaande aanbevelingen het probleem nog steeds niet oplossen, is stap C om 'ip chimney' uit te schakelen. In de term van de leek is ip-schoorsteen een methode om tcp / ip-verwerking van de CPU naar een netwerkkaart te laden die dit ondersteunt. Dit is standaard ingeschakeld met Windows 2003 SP2. Bepaalde oudere netwerkkaarten of stuurprogramma's hebben hier problemen mee. Om IP-schoorsteen uit te schakelen, geeft u deze opdracht op een dosvenster:

Netsh int ip set schoorsteen Uitgeschakeld

Dat is het ongeveer. Als je na het proberen van stappen a, b, c, d nog steeds problemen hebt met het verzenden van e-mails met crm 3.0 of 4.0, kun je een reactie achterlaten in deze blog. Bedankt voor het lezen!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.