Nabijheid zoeken kunt u bedrijven vinden die zich in de buurt van een door u opgegeven referentiepunt bevinden. Bijvoorbeeld, hotels of restaurants bieden de dichtstbijzijnde locatie van alle geldautomaten. Of een productiebedrijf kan alle tankstations op een korte rit van een leveringscentrum vermelden. Of een winkel kan websitebezoekers laten zoeken naar winkels die vroeg open zijn of naar winkels die retourartikelen verwerken. Of u kunt uw potentiële klanten in de buurt van een bestaande klant lokaliseren.

crm2011

Nabijheidsonderzoeken kunnen worden gebruikt in MSCRM om maximaal voordeel te halen uit klantgegevens. U kunt bijvoorbeeld uw potentiële klanten in de buurt van een bestaande klant trekken, zodat u uw potentiële leads en kansen kunt analyseren en naar bestaande klanten kunt verwijzen om maximale zakelijke voordelen te behalen. In onderstaande sectie zal ik het idee demonstreren door codefragmenten en afbeeldingen te tonen.De FindServiceSoap.FindNearby methode is een krachtige functie van de SOAP API van MapPoint Web Service. De ... gebruiken Zoek in de buurt methode, kunt u de kracht van zoeken op nabijheid toevoegen aan uw website of oplossing. U kunt zoekopdrachten in de buurt uitvoeren op regelmatig bijgewerkte commerciële gegevens, zoals vermeldingen in de Gouden Gids, die zijn opgenomen in een abonnement op MapPoint Web Service. Bovendien kunt u aangepaste gegevens uploaden en gebruiken Zoek in de buurt in custom store-locator- en merkzoeker-applicaties.Raadpleeg het MSDN-artikel voor meer informatie over het gebruik van deze methode:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms980179.aspx.Hier zijn de mogelijke stappen om het bovenstaande voorbeeld te tekenen. steps.JPG De volgende codefragmenten helpen u bij het begrijpen van verschillende stappen die betrokken zijn bij het aanroepen van de FindNearBy-methode.Krijgen Lengtegraad en breedtegraad voor bestaande klant met behulp van Find Service

// Zoek adres Lengtegraad en breedtegraad
FindServiceSoap FindService = nieuwe FindServiceSoap ();
FindService.Credentials = nieuw NetworkCredential (“”, “”);
FindService.PreAuthenticate = true;ï ¿½
FindAddressSpecification spec = nieuw FindAddressSpecification ();
spec.InputAddress = nieuw adres ();
spec.InputAddress.AddressLine = mAddress.Line1;
spec.InputAddress.CountryRegion = mAddress.Country;
spec.InputAddress.Subdivision = mAddress.StateProvince;
spec.InputAddress.PrimaryCity = mAddress.City;
spec.InputAddress.PostalCode = mAddress.Postalcode;ï ¿½
spec.DataSourceName = "MapPoint.NA";
FindResults results = FindService.FindAddress (spec);
ï ¿½
Zoekafstand en lengtegraad en breedtegraad van herkomstpunt en aangepaste database opgeven van waaruit u naar nabijgelegen punten zoektFindNearbySpecification myFindSpec = nieuw FindNearbySpecification ();
// Geef de gegevensbron op.
myFindSpec.DataSourceName = "Mappoint.InstallerAccounts";
// Geef de lengte- en breedtegraad op.
myLatLong.Latitude = 47.63873;
myLatLong.Longitude = -122.131;
myFindSpec.LatLong = myLatLong;
// Geef de afstand op.
myFindSpec.Distance = 10;

Beperk het aantal geretourneerde records door de eigenschap Range op te geven// Stel de eigenschap Range in.
myRange.StartIndex = 0;
myRange.Count = 10;
myFindOptions.Range = myRange;ï ¿½
myFindSpec.Options = myFindOptions;Retourneer alleen de eigenschappen waarin u bent geïnteresseerd, anders worden alle eigenschappen uit uw aangepaste database die in MapPoint is geüpload, geretourneerd// Retourneer alleen de eigenschappen waarin we zijn geïnteresseerd.
myPropertyNames [0] = "Naam";
myPropertyNames [1] = "AddressLine";
myPropertyNames [2] = "PrimaryCity";
myPropertyNames [3] = "RelationshipType";
myPropertyNames [4] = "lengte- / breedtegraad";
ï ¿½
myFindFilter.PropertyNames = myPropertyNames;
ï ¿½
myFindSpec.Filter = myFindFilter;
Geef filteruitdrukkingen op om de gewenste gegevens te retourneren, afhankelijk van de entiteitseigenschappen// Geef de tekst van de expressie op.
string myText = “(RlationshipType = {0} AND” +
"Beoordeling> {1}";
myFilterExpression.Text = myText;
ï ¿½
// Stel de parameterwaarden in die overeenkomen met de tijdelijke aanduidingen
// in de tekenreeks.
object [] myParameters = nieuw object [2];
string myFirstParameter = “Installers”;
myParameters [0] = myFirstParameter;
int mySecondParameter = 25;
myParameters [1] = mySecondParameter;
myFilterExpression.Parameters = myParameters;
myFindFilter.Expression = myFilterExpression;
myFindSpec.Filter = myFindFilter;


Voer Proximity Search uit met de FindNearby-methode

myFindResults = myFindService.FindNearby (myFindSpec); Het zoekresultaat bevat potentiële klanten die in de buurt van de bestaande klant wonen. Dit specificeert ook hun lengte- en breedtegraadgegevens. Nu kunt u eenvoudig mijn vorige bericht over MSCRM-integratie met MapPoint volgen om deze potentiële klanten en bestaande klanten naar Map te lokken.http://ayazahmad.wordpress.com/2007/06/12/mscrm-and-mappoint-integration-a-picture-is-worth-a-thousand-words/ Mogelijke MapPoint-integraties met Microsoft Dynamics CRM1. Winkelzoekers
2. Vestigingszoekers
3. Klanten trekken om klanten te analyseren
4. Lead / opportunity-analyse per regio
5. Routebeschrijving
6. Bestelling volgen / verzending volgen
7. Interesses zoeken op een specifieke route ï ¿½

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.