We scheppen graag op over hoe geweldig het is om hier bij PowerObjects te werken, maar ongeacht hoe onze medewerkers zich voelen, is het altijd leuk om wat erkenning van een externe bron te krijgen. Dat is waarom we zo enthousiast zijn om aan te kondigen dat we een van de zijn genoemd Top 150-werkplaatsen in Minnesota van de Star Tribune!

aankondigingen

Top Workplaces erkent de meest vooruitstrevende bedrijven in Minnesota op basis van meningen van werknemers die betrokkenheid, organisatorische gezondheid en tevredenheid meten. De analyse omvatte antwoorden van meer dan 73,870-werknemers bij openbare, particuliere en non-profitorganisaties in Minnesota.

De bedrijven in de Star Tribune Top 150-werkplaatsen verdienen veel lof voor het creëren van de allerbeste werkomgevingen in de staat Minnesota. Mijn felicitaties aan elk van deze uitzonderlijke bedrijven. Michael J. Klingensmith, Star Tribune Publisher

Om in aanmerking te komen voor de Star Tribune Top Workplaces, moet een bedrijf meer dan 50-werknemers in Minnesota hebben. Meer dan 1,555-bedrijven werden uitgenodigd om deel te nemen. Rankings waren samengestelde scores die puur op basis van de antwoorden van werknemers werden berekend.

Dit is het derde jaar op rij dat we deze regionale prijs hebben gewonnen, maar dat maakt het in onze ogen niet minder speciaal. We hebben veel plezier hier! Maar we hadden niet kunnen winnen zonder onze geweldige teamleden, ons fantastische leiderschapsteam en onze klanten, die maken wat we doen de moeite waard!

U kunt het volledige persbericht bekijken Bekijk hier de verhalen van onze tevreden klanten, en zorg ervoor dat je onze huidige vacatures. Wie weet, misschien begint je volgende grote carrièrestap met PowerObjects! Bekijk in de tussentijd een beetje meer over wat maakt onze cultuur uniek.

Happy CRM'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.