PowerObjects werkte samen met het universitair ziekenhuis Brighton en Sussex om een ​​digitale oplossing te ontwikkelen voor de Virtual Fraction Clinic. De Virtual Fracture Clinic stroomlijnt revalidatieplannen voor fracturen van patiënten met behulp van een Dynamics 365-portal. Lees in deze Solution Spotlight van Pavlos over dit voorbeeld van het digitaliseren van het gezondheidszorgsysteem.

LEES DE VFC-CASESTUDY
Patiëntenbehoeften

Bedankt voor het kijken naar de Solution Spotlight!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.