De Virtual Fracture Clinic werkte samen met PowerObjects om Dynamics 365 te implementeren en een robuust CRM-portaal te implementeren om de behoeften van de patiënt te beheren. Sindsdien zijn ze leiders geworden in de ruimte voor een goed voorbeeld van het digitaliseren van het gezondheidszorgsysteem. Onlangs nam VFC deel aan Microsoft Dynamics Days en presenteerde en demonstreerde hoe het team digitale technologie gebruikt om opnieuw te ontwerpen als service, waardoor de patiënt centraal staat in het model.

LEES DE VOLLEDIGE CASESTUDY VAN VFC
gezondheidszorg

Happy CRM'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.