Terwijl het Dynamics 365-platform blijft evolueren en veranderen, willen we u helpen op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste informatie. Daarom hebben we een webinarserie samengesteld met een aantal van onze eigen experts op het gebied van Finance en Operations. Registreer voor een of alle van de series en leer alles van de basismoeren en bouten van Dynamics 365 voor Finance en Operations tot het upgraden van uw huidige systeem, het verkennen van implementatie-opties, leren wat er nieuw is sinds de 2017-update van juli en meer.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Webinar 1: Wat is Dynamics 365 voor Finance & Operations?

Oktober 24, 2017, 9: 00 ben CT

Het productenpakket van Microsoft Dynamics is geëvolueerd om beter te kunnen voldoen aan de zakelijke eisen van een steeds complexer en concurrerender landschap. Als de traditionele ERP-workload heeft Dynamics AX een digitale transformatie ondergaan en onder de paraplu van Dynamics 365 gebracht.

Doe mee terwijl we de evolutie van Dynamics AX, een overzicht van Dynamics 365 als geheel en de werklast Finance en Operations binnen Dynamics 365 verkennen. We bespreken hoe dit product kan voldoen aan de behoeften van een end-to-end ERP-oplossing.

Deze sessie is verleden tijd. Bekijk de opname hier.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Is Dynamics 365 voor Finance en Operations geschikt voor mij?

Oktober 26, 2017, 9: 00 ben CT

In dit webinar zullen we de mogelijkheden van de Finance & Operations-workload van Dynamics 365 verkennen. Het geeft u een beter inzicht in de functionaliteit van het product en of het kan voldoen aan de behoeften van uw organisatie voor een ERP-oplossing.

Leer de mogelijkheden van het product, krijg een demonstratie van de functionaliteit van de werkruimte en begrijp belangrijke gebruikstoepassingen. Blijf aan het eind voor een vraag- en antwoordperiode.

Deze sessie is verleden tijd. Bekijk de opname hier.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Samenwerken met PowerObjects voor een End-to-End Dynamics 365-oplossing voor verkoop, operations en meer

Oktober 31, 2017, 9: 00 ben CT

Neem deel aan PowerObjects om te bespreken hoe Dynamics 365 voor Finance & Operations naadloos kan worden geïntegreerd met andere Dynamics 365-aanbiedingen, zoals de CRM-werkbelastingen van verkoop, marketing en klantenservice. Onderwerpen zijn onder meer:

We geven een overzicht van het waardeaanbod van PowerObjects, onze geïntegreerde aandachtsgebieden en hoe we end-to-end Dynamics 365-oplossingen kunnen bieden, inclusief CRM.

Deze sessie is verleden tijd. Bekijk de opname hier.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuw in Dynamics 365 voor Finance en Operations

November 2, 2017, 9: 00 ben CT

Dit webinar gaat specifiek in op de nieuwste functies die zijn onthuld in de nieuwste release van Dynamics 365 voor Finance and Operations. We zullen onze tijd besteden aan het introduceren van de nieuwe en opwindende functies die zijn vrijgegeven in de 2017-update van juli en hoe u er het meeste uit kunt halen.

Deze sessie is verleden tijd. Bekijk de opname hier.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upgraden van Dynamics AX of andere oudere systemen naar Dynamics 365 voor Finance en Operations

November 7, 2017, 9: 00 ben CT

Wat is er nodig voor uw organisatie om te upgraden naar de nieuwste en beste in de Dynamics-productlijn? Als u momenteel een versie van Microsoft Dynamics AX of een ander legacy-systeem gebruikt en een upgrade naar Dynamics 365 voor Finance and Operations onderzoekt, is dit webinar iets voor u.

Deze sessie is verleden tijd. Bekijk de opname hier.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dynamics 365 voor Finance en Operations: opties voor cloud, on-premises en hybride implementatie

November 9, 2017, 9: 00 ben CT

Een van de belangrijkste overwegingen bij de implementatie van een Dynamics 365-oplossing is hoe deze wordt geïmplementeerd. In dit laatste webinar in onze serie over Dynamics 365 voor Finance en Operations leggen we de beschikbare implementatie-opties voor uw oplossing samen met de voor- en nadelen van elk type implementatie.

Deze sessie is verleden tijd. Bekijk de opname hier.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Neem zoals altijd gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Happy Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.