Dynamics 365 is een geweldig hulpmiddel, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verbeteringen. De creatieve geesten van Microsoft hebben opnieuw manieren gevonden om het platform nog beter te maken! In deze Spring Update-webinarserie voor Dynamics 365 halen we onze Dynamics 365-experts van over de hele wereld samen om de meest opwindende veranderingen te laten zien. Van gebruikersbeheerinstelling tot Dynamics 365 voor marketing (ja, het is er eindelijk!), We willen graag laten zien hoe de verbeterde ERP- en CRM-functionaliteit van Dynamics 365 bedrijven naar nieuwe hoogten zal brengen. Lees verder voor meer informatie over elke sessie. Klik om te registreren op de link 'Nu registreren' van elke afzonderlijke sessie.

Wat is nieuw voor de beheerder?

10-2018-XNUMX | 9: 00am-9: 30am CST - Als u een beheerder of ontwikkelaar bent binnen Dynamics 365 voor verkoop of financiën en operaties, presenteert de Spring 2018-release een aantal wijzigingen en nieuwe functies die u zeker zult boeien. Registreer u nu voor meer informatie over nieuwe functies rond uitbreidbaarheid, onderhoud, implementatie en compliance. Deze sessie belicht enkele van de grootste veranderingen en hoe u hiervan kunt profiteren.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Wat is er nieuw voor klantenservice?

15-2018-XNUMX | 9: 00am-9: 30am CST - De Spring 2018-release van Dynamics 365 voor klantenservice levert investeringen in gebruikerservaring, prestaties, ontwikkelaarsproductiviteit en compliance via de Customer Service Hub, Dynamics 365 Portal, Voice of the Customer (VoC) en Unified Service Desk. Deze sessie zal zich specifiek richten op de case en kennismanagementmogelijkheden, portal-ervaring en verbeteringen van de VoC-enquête.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Business Intelligence voor Dynamics 365

17-2018-XNUMX | 9: 00am-9: 30am CST - We blijven maandelijkse verbeteringen ontvangen voor de Power BI-desktop en servicemogelijkheden. Verschillende vooraf gebouwde app-sjablonen zijn beschikbaar via AppSource voor Dynamics Sales and Service, Financials, Process Analytics en anderen. De release van Spring biedt nieuwe sjablonen en analyses voor de stem van de klant, Insight-apps voor verkoop en service en de Common Data Service. Excel blijft een belangrijke BI-rol spelen met aanvullende verbeteringen. Dit webinar zal veel van deze opwindende nieuwe mogelijkheden verkennen en demonstreren.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Wat is nieuw in Dynamics 365 voor Finance en Operations voor de financiële eindgebruiker?

22-2018-XNUMX | 9: 00am-9: 30am CST - De Spring 2018-release van Dynamics 365 voor Finance and Operations biedt verbeteringen in systeemprestaties, onderhoud, betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid. Het biedt ook nieuwe manieren om te integreren met andere Dynamics 365-producten en draagt ​​bij aan het pakket van zakelijke productiviteitstools. Deze sessie zal specifiek gericht zijn op veranderingen in bedrijfsproductiviteit, integraties en compliance met betrekking tot de financiële eindgebruiker.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Wat is nieuw in Dynamics 365 voor talent?

24-2018-XNUMX | 9: 00am-9: 30am CST - Bekijk nieuwe mogelijkheden voor Dynamics 365 voor talent, toegevoegd tijdens Spring 2018-lancering van bedrijfsapplicaties. Deze updates helpen u om medewerkers aan te trekken, met hen samen te werken en hen in staat te stellen met behoud van de cultuur van uw organisatie. Omdat we mensen centraal houden in digitale transformatie, zal deze sessie zich richten op de updates van het Core HR-gebied. We zullen ook bekijken hoe HR-professionals het voortouw kunnen nemen naarmate ons personeelsbestand steeds mobieler wordt.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

De Common Data Service en Dynamics 365

31-2018-XNUMX | 9: 00am-9: 30am CST - De release van voorjaar 2018 brengt een belangrijke verandering teweeg in Power Apps en meer specifiek de Common Data Service - die ze in twee gebieden verdeelt. De twee gebieden zijn Common Data Service voor apps en Common Data Service voor Analytics genoemd. Deze sessie zal zich richten op wat nieuw is in de Common Data Services voor apps en de nieuwe integratie-touchpoints zoals Dynamics 365 voor Sales, Finance en Operations, Talent en Automatisering van projectservices. Registreer nu voor meer informatie.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Wat is nieuw in Finance en Operations voor de Operations-eindgebruiker?

X juni 5? | 9: 00am-9: 30am CST - De release van Dynamics 2018 for Finance and Operations in het voorjaar van 365 biedt verbeteringen in systeemprestaties, onderhoud, betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid. Het biedt ook nieuwe manieren om te integreren met andere Dynamics 365-producten en draagt ​​bij aan het pakket zakelijke productiviteitstools. Deze sessie richt zich specifiek op wijzigingen in projectmanagementverbeteringen, verbeteringen in de toeleveringsketen, ingebedde Power-apps in werkruimten en formulieren en aangepaste velden voor zover deze betrekking hebben op de eindgebruiker.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Wat is er nieuw in Power Apps en Flow?

X juni 7? | 9: 00am-9: 30am CST - De release van voorjaar 2018 bracht een aantal grote veranderingen met zich mee voor het Business Application Platform, waaronder Power Apps, Flow en de Common Data Service. Deze sessie richt zich specifiek op wijzigingen in Power Apps for Applications en Flow. Onze spreker zal ingaan op de manier waarop deze tools bedrijfsprocessen moderniseren in Dynamics 365-applicaties, terwijl ze oplossingen bieden met weinig en geen code om de manier waarop mensen werken te transformeren.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Het is hier! Dynamics 365 voor marketing

X juni 12? | 9: 00am-9: 30am CST - Deze sessie behandelt een inleiding tot de nieuwe Dynamics 365 voor Marketing-app. Het bevat klantreizen, segmenten maken, hoe dit wordt ingevoerd in Voice of the Customer Surveys en meer! We zullen een diepe duik nemen in Customer Journeys zelf en hoe we inzichten kunnen krijgen in de interacties en gedragingen van klanten. De sessie onderzoekt ook hoe u uw leads kunt beoordelen die zijn gegenereerd op basis van marketingactiviteiten die direct teruggaan naar uw verkooplevenscyclus binnen Dynamics 365.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Wat is nieuw in Dynamics 365 voor verkoop?

X juni 14? | 9: 00am-9: 30am CST - De focus van de Spring Release 18 voor Sales is alles over intelligentie en analyse voor uw verkoopteam. Dankzij de updates blijven ze beter betrokken bij uw klanten, sturen ze de juiste berichten op het juiste moment en verhogen ze hun productiviteit. Leer in deze sessie meer over de krachtige ingebouwde intelligentie-functies van Relationship Assistant, Auto Capture, Email Engagement en de verbeterde integratie met LinkedIn Sales Navigator.

Deze sessie is verleden tijd. Klik hier om de opname op aanvraag te bekijken.

Happy Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.