Bekijk hoe onze Power Platform Capability Manager een volledig functionerende app bouwt - allemaal binnen enkele minuten! Deze video toont de creatie van een app die reisbureaus en verkopers de mogelijkheid biedt om met één klik te bellen, sms'en en een routebeschrijving naar hun klanten en prospects te krijgen. Hoewel dit slechts een van de talloze functionaliteiten is die eenvoudig met PowerApps kunnen worden gebouwd, zie je de drag-and-drop-acties en Excel-achtige formules die Power Apps onderscheiden van andere app-bouwers.

Aankomende Power Apps Webinar met Venkat op 8 november - Nu registreren!
Power Apps-demo

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.