PowerObjects vindt dat vooruitstrevende reisorganisaties niet naar binnen kijken, maar buiten hun branche kijken om te zien wat geweldige organisaties doen om geweldige klantenservice te bieden. Traditioneel richten reisorganisaties zich nog steeds op de reis, maar vooruitstrevende reisorganisaties richten zich op de klant. Hoe kan technologie reisorganisaties ondersteunen om deze trends aan te pakken? Bekijk deze Dynamics 365 In Focus-video om te leren hoe!

Meer informatie over CRM-oplossingen voor reizen en gastvrijheid!
reisindustrie

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.