Met meer dan 56,000 huizen en 130,000 klanten en huurders is Sovereign een van de grootste woningcorporaties in het Verenigd Koninkrijk. Sovereign had een technologische oplossing nodig die de klantenservice in het contactcentrum zou verbeteren, de mogelijkheden voor huurbeheer van de huizenkantoren zou verbeteren en efficiëntie creëren voor alle klantinteracties. Om dit te bereiken werkte Sovereign samen met PowerObjects om Microsoft Dynamics 365 te implementeren. Bekijk hun succesverhaalvideo voor meer informatie!

Wil meer zien? Klik hier om contact met ons op te nemen voor een gratis D365-demo!
soeverein

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.