In deze Dynamics 365 In Focus-video loopt Venkat door de Sales Tool Belt-app die is gemaakt door PowerObjects. We maken graag apps en add-ons op basis van klantenfeedback en functionaliteitsverzoeken, en de Sales Tool Belt is niet anders! We hebben deze app gemaakt om verkoopteams tijdens hun reis gemakkelijker toegang te geven tot hun CRM-informatie. Het heeft een groot aantal handige en handige functies voor diegenen onder u die onderweg zijn. Bekijk deze video voor meer informatie!

Maak nu een proefrit met de Sales Tool Belt-app!
riem voor verkoopgereedschap

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.