Met 56,000 + -woningen en 130,000 + -klanten en -huurders is Sovereign een van de grootste woningcorporaties in het VK. Het juiste technologieplatform selecteren was van fundamenteel belang voor digitale transformatie binnen Sovereign, en het selecteren van de juiste technologiepartner om hun nieuwe oplossing te implementeren was net zo belangrijk. Bekijk deze video om te ontdekken waarom Sovereign besloot Microsoft Dynamics 365 te implementeren en samen te werken met PowerObjects om hun visie op digitale transformatie tot leven te brengen!

Meer informatie over Housing Solutions by PowerObjects!
soeverein

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.