Het Power Platform van Microsoft is ontworpen en gebouwd om het potentieel van Dynamics 365 en Office 365 sneller en vollediger te ontgrendelen dan u ooit had gedacht. Het Power Platform bestaat uit drie sets tools - Power BI, PowerApps en Flow - en stelt iedereen in staat om te innoveren met één verbonden platform. Bekijk deze video om te leren hoe u het potentieel van Dynamics 365 en het Microsoft Power Platform met PowerObjects kunt ontgrendelen.

Meer informatie over Power Apps!
krachtplatform

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.