In de blogpost van vandaag stappen we weg van de technische inhoud die we meestal publiceren om spannend nieuws te delen. Maar eerst, een beetje achtergrond ...

voedingskabel

Als u onze blog volgt, weet u dat ons brood en boter bij PowerObjects Dynamics 365 is en de reeks verwante Microsoft Business-toepassingen. En je hebt waarschijnlijk gemerkt dat we het afgelopen jaar ook een bewuste en duurzame focus hebben gehad specifiek op onze Power Platform oefenen. Power BI, PowerApps en Flow hebben een enorm potentieel om Dynamics 365 positief te beïnvloeden, dus deze verhoogde focus is alleen natuurlijk. We hebben zelfs een intern Power Platform Center of Excellence opgericht, waar een groep gepassioneerde technologie-experts samenwerken om hun expertise, best practices in de branche en training specifiek voor de drie takken van Power Platform te delen en te verspreiden.

Dus, tot het spannende nieuws ... ons team van experts gebruikte Power Apps om een ​​oplossing te bouwen die nu te zien is op de eigen Power Apps Partner Showcase-website van Microsoft! De oplossing, Voedingskabel, stelt gebruikers in staat om direct leads vast te leggen met functionaliteit die gemakkelijk visitekaartjes scant of handmatig leads en contactrecords maakt met slechts een klik. Het beschikt over spraak-naar-tekstherkenning, waardoor teamleden waardevolle tijd besparen. Extra functies geven gebruikers de mogelijkheid om leads te volgen, records te bewerken en records op aanvraag met collega's te delen. PowerLead heeft een speciaal gebied voor het bekijken van statistieken in een gemakkelijk leesbare grafische weergave, waardoor meer smaak en functionaliteit wordt toegevoegd aan het lead capture-proces. Je kan het zien hier.

Dit is onze tweede Power Apps-oplossing die op de website van Microsoft wordt getoond. De eerste, Verkoop Toolbelt, te zien op de website van Microsoft hier. Door meerdere Power Apps-oplossingen te presenteren, bevinden we ons in een zeldzaam bedrijf - slechts een handvol Microsoft-partners hebben zelfs een enkele tool en minder dan vijf partners kunnen er meer dan één claimen. Met nog veel meer in de maak hier bij PowerObjects, zal het niet lang duren voordat we opnieuw te zien zijn.

Bedankt voor het geven van onze snelle aai over de rug 😉! We komen morgen terug op de technische zaken ...

Happy Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.