In de blogpost van vandaag delen we heel spannend nieuws. Op juni 6, 2019, kondigde Microsoft de winnaars en finalisten van de Partner van het Jaar aan. We zijn er trots op te kunnen melden dat we twee prijzen hebben gewonnen en voor een derde finalist waren. Bekijk hier ons persbericht: PowerObjects ontvangt meerdere 2019 wereldwijde Microsoft Partner of the Year Awards.

partner van het jaar

We werden uitgeroepen tot de wereldwijde 2019 Microsoft Dynamics 365 voor klantenservice van het jaar!

De Dynamics 365 voor Customer Service Partner of the Year Award erkent een Microsoft-partner die uitblinkt in het leveren van innovatieve en unieke klantoplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 voor klantenservice. Het vereist aangetoond zakelijk leiderschap en consistent klantensucces, met een sterke groei van nieuwe klanttoevoegingen en cloudomzet terwijl de bestaande klantenbasis wordt behouden en uitgebreid. Bekijk ons ​​persbericht hier: PowerObjects erkend als winnaar van 2019 Microsoft Dynamics 365 voor klantenservice van het jaar.

We werden ook uitgeroepen tot Microsoft's wereldwijde 2019 Financial Services Partner van het jaar!

De Financial Services Partner of the Year Award erkent een Microsoft-partnerorganisatie die uitblinkt in het leveren van innovatieve en unieke services of oplossingen op basis van Microsoft-technologieën aan klanten van Financial Services, die toonaangevend denken in hun branche aantonen. Het vereist aangetoond zakelijk leiderschap en succes door sterke groei in nieuwe klanttoevoegingen en inkomsten door gebruik te maken van de nieuwste Microsoft-technologie als het oplossingsplatform. Bekijk ons ​​persbericht hier: PowerObjects erkend als winnaar van 2019 Microsoft Financial Services Partner van het jaar.

We werden ook uitgeroepen tot finalist voor de BusinessApps PowerApps-partner van het jaar!

Deze prijs erkent een partner die uitblinkt in het leveren van innovatieve en unieke IP gebouwd bovenop het Microsoft Business Applications-platform (Dynamics 365, CDS, PA, etc.). Winnaars moeten wereldwijd succes hebben bewezen door sectorspecifieke oplossingen te bieden die klanten helpen hun bedrijf te transformeren in dit digitale tijdperk. Genomineerden zullen ook een bewezen track record moeten aantonen van groei in cloudactiviteiten, waardoor niet alleen de verkoop van platforms wordt gestimuleerd naast hun eigen oplossingen, maar ook Microsoft Office 365, Microsoft Flow, Power BI-oplossingen en andere waarde toevoegende Azure-services van Microsoft.

Vergeef ons dat we onszelf op de rug hebben geslagen voor één blogpost, maar dit is echt enorm nieuws en een echt bewijs van de innovatie en de kwaliteit van het werk dat PowerObjects onze klanten biedt! Onze blog zal morgen normaal programmeren hervatten ...

Happy Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.