Vorige week hebben we gepost over de recente aankondiging van Microsoft dat PowerObjects is erkend met twee 2019 wereldwijde Partner of the Year Awards:

partner van het jaar

In de post van vandaag dachten we dat we een paar voorbeelden van enkele van onze financiële diensten en klantenservice zouden delen!

Dynamics 365 voor klantenservice: Soevereine woningbouwvereniging

Met 56,000 + -woningen en 130,000 + -klanten en -huurders is Sovereign een van de grootste woningcorporaties in het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben onlangs een digitale transformatiestrategie gestart die de implementatie van moderne, klantgerichte en schaalbare technologie omvatte. In het bijzonder zochten ze naar een technologische oplossing die de klantenservice in het contactcentrum zou verbeteren, de mogelijkheden voor huurbeheer van de huisvestingskantoren zou verbeteren en efficiëntie bij alle klantinteracties zou creëren. De kern van het project was samenwerking met PowerObjects om Dynamics 365 te implementeren.

De implementatie van Dynamics 365 was het voor de hand liggende uitgangspunt, maar het partnerschap tussen Sovereign en PowerObjects was vooral gericht op de integratie van Dynamics 365 met de meerdere websites van Sovereign om zelfhulpopties te introduceren en huurders in staat te stellen volledig betrokken te zijn bij het beheer van hun eigen huis.

Meer informatie hier: Sovereign Customer Succesverhaal

Financiële diensten: Moneris Solutions

Moneris Solutions Corporation (Moneris) is Canada's grootste verwerker van krediet-, debet-, draadloze en online betalingsdiensten voor handelaren in vrijwel elk industriesegment. Ze verwerken jaarlijks meer dan drie miljard transacties. Met meer dan 350,000 handelslocaties in heel Canada levert Moneris de hardware, software en systemen die organisaties nodig hebben om de bedrijfsefficiëntie te verbeteren en betalingen te beheren.

Moneris ontdekte dat hun oude ticketbeheersysteem niet de mogelijkheid had om op te schalen naar een volwaardige CRM. Hun vertegenwoordigers van de klantenservice hadden efficiëntere processen nodig en hun kennisbasis was niet geïntegreerd in hun andere systemen.

Via een partnerschap met PowerObjects gebruikt Moneris nu Dynamics 365 voor casebeheer, het maken van veldwerkorders, goedkeuringsbeheer, klantmeldingen, marketingcampagnes, het verzenden van enquêtes, sociaal luisteren, kennisartikelen, Unified Service Desk en meer. Sinds de inzet van Dynamics 365 is de gemiddelde afhandeltijd met 4% afgenomen en de resolutie van het eerste gesprek met 5% toegenomen.

Lees hier het volledige verhaal: Moneris Succesverhaal klant

We zullen blijven streven naar robuuste end-to-end oplossingen - zoals Sovereign en Moneris - die PowerObjects onze dubbele partner van het jaar waardig maken. Misschien is uw organisatie de volgende?

Fijne D365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.