In de blogpost van vandaag zijn we verheugd om wat erkenning te delen die we recent hebben ontvangen van Forrester, het wereldwijde bedrijf voor marktonderzoek en advies. In hun 21-rapport van mei The Forrester Wave ™: Microsoft Dynamics 365 Services, Q2 2019, identificeren zij ons moederbedrijf, het in India gevestigde HCL Technologies, als leider in het leveren van Microsoft Dynamics 365-services. Binnen de samenvatting wordt PowerObjects geïdentificeerd als een kritische bijdrage aan de algemene beoordeling van HCL.

Het rapport, dat ondertiteld is De 12-providers die er het meest toe doen en hoe ze het doen, groepeert 12-giganten in drie categorieën: leiders, sterke artiesten en kanshebbers. Slechts drie bedrijven, waaronder HCL Technologies, halen de leiding als leiders. Hun beoordeling was gebaseerd op 23-criteria, waaronder kenmerken zoals klantresultaten en bedrijfsresultaten, marktbenadering, grote projecten en omzet. HCL scoort altijd even sterk in alle categorieën.

In het rapport wordt erkend dat PowerObjects een unieke status heeft als een speciale Dynamics 365-winkel met de middelen en processen van een grote systeemintegrator (SI). Volgens het rapport, "heeft HCL deze status gebruikt om het grootste aantal grote deals onder zijn SI-peers te genereren, evenals verschillende instanties van grote meerjarige transformatie-engagementen op basis van Microsoft Dynamics 365." Forrester herkent ook de PowerObjects-suite van PowerPack add -ons als een sterke bron van innovatie binnen HCL.

Bij het bespreken van het veranderende landschap van Dynamics 365 legt Forrester uit dat implementaties niet langer beperkt zijn tot eenvoudige installaties van CRM of ERP. In plaats daarvan zijn implementaties transformatie en strekken ze zich uit over de gehele Microsoft-stack. Interessant is dat hun onderzoek aangeeft dat de meeste providers in de Dynamics 365-serviceruimte nog steeds proberen het veranderende ecosysteem van Microsoft in te halen. "Veel van deze providers zijn niet voorbereid op een toekomstbestendig bedrijfsplatform dat is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365." Die bedrijven die met succes gelijke tred hebben gehouden met Microsoft - inclusief HCL en PowerObjects - lopen voor op de concurrentie en zijn goed gepositioneerd in de leiderscategorie van Forrester .

We raden u aan het rapport in zijn geheel te lezen. Klik hier voor een gratis downloadbare versie.

Zoals altijd, gelukkig D365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.