Vandaag nemen we opnieuw een korte pauze van onze regelmatig geplande programmering om nog een nugget van opwindend nieuws te delen: PowerObjects kreeg onlangs MSUS Partner Award voor zakelijke toepassingen - PowerApps!

MSUS Partner Award

Microsoft US (MSUS) creëerde het MSUS Award-programma om uitstekende prestaties van Amerikaanse partners te erkennen en als aanvulling op het zeer competitieve wereldwijde Microsoft Partner of the Year-programma. Zoals u zich wellicht herinnert, zijn we dit jaar geëerd met twee van de wereldwijde Microsoft-onderscheidingen: 2019 Dynamics 365 voor klantenservice van het jaar en 2019 Financiële Services Partner van het Jaar. Adding the MSUS Partner Award for Power Apps makes us a 2019 award-winning Microsoft Partner… thrice!

Volgens Microsoft betekent het winnen van deze prijs dat PowerObjects het afgelopen jaar leiderschap heeft getoond in klantimpact, oplossingsinnovatie, implementatie en uitzonderlijk gebruik van geavanceerde functies in Microsoft-technologieën. Ons werk weerspiegelt de toewijding die we hebben aan het succes van onze klanten en onderscheidt zich als een model voor andere Amerikaanse partners.

The MSUS Partner Award for Business Applications – Power Apps recognizes a partner that excels at providing innovative and unique IP built on top of the Microsoft Business Applications platform (Dynamics 365, CDS, PA, etc.). The recipient demonstrates success on a global scale by providing industry specific solutions that help customers transform their business in this digital age.

Examples of our Power Apps work are plentiful. Here are just a few…

  • PowerObjects used Power Apps to build the Sales Toolbelt to address many of our customers’ most common requests for additional functionality. With Dynamics 365 as the backbone, Sales Toolbelt uses Azure functions to deliver robust capabilities. Bekijk de video to get a glimpse of the functionality this award-winning Power Apps tool provides.
  • In deze webinar, watch as Venkat demonstrates how to use Power Apps on a CRM form to display related information and pass parameters from entity to app for further processing.
  • In deze video webcast, Venkat demonstrates how to integrate a chatbot within Power Apps that provides a higher level of customer service to fulfil the demand of the evolving customer behavior.
  • PowerObjects was de eerste Microsoft Business Applications-partner in Canada die werd gecertificeerd in Microsoft PowerApps. We hebben dit verdiend als het resultaat van het aantonen van een "best-in-class" vermogen en toewijding om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten in de huidige mobile-first, cloud-first wereld van vandaag en ons te onderscheiden binnen het partner-ecosysteem van Microsoft. Bekijk de persbericht.

Microsoft Business Applications – especially Power Apps – are the future of Dynamics 365, which explains why PowerObjects is 100% focused on delivering solutions based on this exciting suite of tools.

Bedankt dat je ons schouderklopje hebt gegeven. In onze volgende blogpost komen we terug op nuttige tips, best practices en geleerde lessen.

Happy Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.