Vandaag nemen we opnieuw een korte pauze van onze regelmatig geplande programmering om nog een nugget van opwindend nieuws te delen: PowerObjects kreeg onlangs MSUS Partner Award voor zakelijke toepassingen - PowerApps!

MSUS Partner Award

Microsoft US (MSUS) creëerde het MSUS Award-programma om uitstekende prestaties van Amerikaanse partners te erkennen en als aanvulling op het zeer competitieve wereldwijde Microsoft Partner of the Year-programma. Zoals u zich wellicht herinnert, zijn we dit jaar geëerd met twee van de wereldwijde Microsoft-onderscheidingen: 2019 Dynamics 365 voor klantenservice van het jaar en 2019 Financiële Services Partner van het Jaar. Het toevoegen van de MSUS Partner Award voor Power Apps maakt ons een 2019 bekroonde Microsoft Partner ... driemaal!

Volgens Microsoft betekent het winnen van deze prijs dat PowerObjects het afgelopen jaar leiderschap heeft getoond in klantimpact, oplossingsinnovatie, implementatie en uitzonderlijk gebruik van geavanceerde functies in Microsoft-technologieën. Ons werk weerspiegelt de toewijding die we hebben aan het succes van onze klanten en onderscheidt zich als een model voor andere Amerikaanse partners.

De MSUS Partner Award voor zakelijke toepassingen - Power Apps erkent een partner die uitblinkt in het leveren van innovatieve en unieke IP gebouwd bovenop het Microsoft Business Applications-platform (Dynamics 365, CDS, PA, etc.). De ontvanger toont wereldwijd succes door sectorspecifieke oplossingen te bieden die klanten helpen hun bedrijf te transformeren in dit digitale tijdperk.

Voorbeelden van ons Power Apps-werk zijn er in overvloed. Hier zijn een paar ...

  • PowerObjects gebruikte Power Apps om de Sales Toolbelt te bouwen om te reageren op veel van de meest voorkomende verzoeken van onze klanten voor extra functionaliteit. Met Dynamics 365 als ruggengraat gebruikt Sales Toolbelt Azure-functies om robuuste mogelijkheden te leveren. Bekijk de video om een ​​glimp op te vangen van de functionaliteit die deze bekroonde Power Apps-tool biedt.
  • In deze webinar, kijk terwijl Venkat laat zien hoe Power Apps op een CRM-formulier te gebruiken om gerelateerde informatie weer te geven en parameters van entiteit naar app door te geven voor verdere verwerking.
  • In deze video webcast, Venkat laat zien hoe een chatbot te integreren in Power Apps die een hoger niveau van klantenservice biedt om te voldoen aan de vraag van het veranderende klantgedrag.
  • PowerObjects was de eerste Microsoft Business Applications-partner in Canada die werd gecertificeerd in Microsoft PowerApps. We hebben dit verdiend als het resultaat van het aantonen van een "best-in-class" vermogen en toewijding om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten in de huidige mobile-first, cloud-first wereld van vandaag en ons te onderscheiden binnen het partner-ecosysteem van Microsoft. Bekijk de persbericht.

Microsoft Business Applications - met name Power Apps - zijn de toekomst van Dynamics 365, wat verklaart waarom PowerObjects 100% gericht is op het leveren van oplossingen op basis van deze opwindende reeks tools.

Bedankt dat je ons schouderklopje hebt gegeven. In onze volgende blogpost komen we terug op nuttige tips, best practices en geleerde lessen.

Happy Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.