De post van vandaag maakt deel uit van een doorlopende serie gewijd aan Business Central. In onze laatste aflevering hebben we het integratieproces van Microsoft Outlook met Dynamics 365 Business Central doorlopen. Vandaag beschrijven we wat u moet doen als u de invoegtoepassing Business Central Outlook gebruikt en vastloopt.

U kunt een scenario tegenkomen waarin het blijft vragen om uw inloggegevens ... steeds opnieuw en opnieuw. Dus misschien probeer je de webversie en ontdek je dat daar hetzelfde gebeurt. Vervolgens wordt u creatief en probeert u verschillende browsers - nog steeds niets! Je speelt met de instellingen maar nogmaals, niets. Ten slotte controleert u of de mailbox actief is. Het is. Dus wat nu?

Probleem: kan niet inloggen bij de Outlook-invoegtoepassing

Hieronder staan ​​de fouten die we hebben gezien:

  • Pagina kon niet worden gevonden.
  • De beveiligingsinstellingen in uw browser voorkomen dat we een dialoogvenster maken. Probeer een andere browser of configureer uw browser zodat 'https://businesscentral.dynamics.com:443' en het domein dat wordt weergegeven in uw adresbalk zich in dezelfde beveiligingszone bevinden.

zaken centraal

Gelukkig is de oplossing vrij eenvoudig:

1. Identificeer de gebruikers die de Outlook-invoegtoepassing willen gebruiken.

2. Geef ze tijdelijk de Super machtigingenset met een leeg bedrijfsveld.

3. Controleer of de gebruikers zich kunnen aanmelden bij de Outlook-invoegtoepassing.

4. Nadat de gebruiker (s) zich hebben aangemeld bij de Outlook-invoegtoepassing, verwijdert u de Super machtigingenset van de gebruiker.

Dat is het! Merk op dat dit gebeurt als gevolg van een bug die al is geïdentificeerd en opgelost. De fix is ​​echter niet gepland voor update 26. We zijn momenteel bezig met update 24.

Hopelijk helpt dit. Blijf ons volgen voor meer Microsoft Business Central-blogs in de toekomst terwijl we onze serie over dit onderwerp voortzetten. In de tussentijd, zeker doen Abonneer je op onze blog!

Zoals altijd, gelukkig Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.