Kelly Roofing, een van de grootste dakdekkers van Florida, is een oude PowerObjects-client die Dynamics 365 for Field Service gebruikt als de ruggengraat van hun bedrijf. Hoe blij ze ook zijn met hun CRM-oplossing, ze moesten hun proces verder stroomlijnen op een manier die buiten het bereik van Dynamics 365 viel. Het koppelen van jobsite-foto's aan de juiste klantrecords in CRM was een moeizaam handmatig proces dat veel te veel betekende gegevensoverdrachten en veel te veel tijd - dus wilden ze een oplossing die foto's die op elke jobsite waren gemaakt, automatisch overdragen naar de documentbibliotheek die is gekoppeld aan het clientrecord in Dynamics 365. PowerObjects ontwierp een PowerApps-gebaseerde mobiele app met één klik precies dat. Maar daar is het niet bij gebleven - uiteindelijk is de app geëvolueerd naar iets dat veel robuuster is dan eenvoudig een fotosorteringstool. Bekijk het verhaal ...

Meer informatie over Power Apps!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.