Wat doet PowerObjects? Deze 3 minuten durende geanimeerde video vertelt ons verhaal - van onze fanatieke focus op Dynamics 365 en Microsoft Business Applications tot onze vier pijlers van succes, industriële focus en wereldwijde aanwezigheid. We zijn trots op de successen die we klanten hebben helpen bereiken, en we zijn ook trots op onze eigen successen. We denken dat deze video de essentie weergeeft van wat dat succes mogelijk maakt!

Registreer u voor onze PowerSuccess-webinar voor meer informatie!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.