Ah, uitdagingen in de industrie! Deze uitdagingen binden ons als een gemeenschap van gelijkgestemde mensen, ze dwingen ons om antwoorden te vinden op de moeilijke vragen en ze maken ons sterker.

Zonder deze uitdagingen zouden we geen best practices hebben. We zouden het niet hebben innovatieve technologie die de zeer complexe supply chain-operaties vereenvoudigt we omgaan met dag tot dag. Zonder uitdagingen zouden we niet zijn waar we vandaag zijn!

Als je in productie bent, onderga je een vierde industriële revolutie. Spannende en baanbrekende technologie en automatisering veroorzaken ongekende verandering.

Misschien niet verrassend, veroorzaakt deze revolutie - die begon als reactie op talloze productiegerelateerde uitdagingen - op zijn beurt nog meer uitdagingen. Fabrikanten hebben te maken met een hoger tempo van technologie-acceptatie en moeten wereldwijd verandermanagement implementeren, terwijl de verwachtingen van klanten blijven groeien en de ruimte voor fouten blijft krimpen.

Slimme en intelligente automatisering - zoals kunstmatige intelligentie (AI), Internet of Things (IoT), Advanced Robotics en Augmented Reality (of Mixed Reality) - helpt fabrikanten slank en efficiënter te blijven. Wist u dat fabrikanten een gemiddelde uptime van 47% realiseren als gevolg van de implementatie van het gebruik van smart-apparaten?

Er is geen twijfel over mogelijk: het is gemakkelijk om enthousiast te worden over alles wat technologie kan doen. Maar eerst is het van cruciaal belang om een ​​strategisch plan en een solide technologieplatform te hebben dat alles aankan wat de toekomst zal brengen.

  • Microsoft Dynamics 365 is een volledig geïntegreerde en end-to-end ERP- en CRM-oplossing die golven maakt in de maakindustrie. U kunt niet alleen IoT-telemetrie verbinden met zakelijke acties, u kunt intuïtieve dashboards in realtime laten draaien om ervoor te zorgen dat alle bedrijfsonderdelen consistent op dezelfde pagina staan, van de backoffice en het hoger management tot het magazijn en de veldtechnici.
  • Verandermanagement kan zoveel grote problemen met technologie-implementatie en gebruikersacceptatie voorkomen. Als u beter bent voorbereid op de verandering, de verandering beheert en die verandering versterkt, kunnen uw productieprocessen omgaan met schaalvergroting naar een wereldwijde omgeving en het verbeteren van klanttevredenheid, terwijl u tegelijkertijd slank en efficiënt blijft.

PowerObjects is een leider in het leveren van Microsoft Business Applications-oplossingen en Dynamics 365-workloads via een ongeëvenaard aanbod van service, ondersteuning, educatie en add-ons. Dit krachtige platform, gecombineerd met onze unieke implementatiebenadering, stelt fabrikanten in staat om de nieuwe wereld van slimme productie te betreden, nieuwe diensten te leveren, digitale activiteiten te optimaliseren en hun personeelsbestand te transformeren.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.