De Converteer tijdzone actie is een uiterst handige tool binnen Flow waarmee we de tijdzone kunnen veranderen in een tijdzone en datumnotatie van onze keuze. Laten we beschrijven hoe het werkt ...

Zoals hieronder wordt getoond, kunnen gebruikers met deze actie tijdzones kiezen voor bron en Bestemming systemen, evenals om een ​​te kiezen Tekenreeks opmaken voor de uitvoer van een lijst met verschillende keuzes.

Hoewel de Tekenreeks opmaken lijst met opties is robuust en uiterst nuttig, gebruikers kunnen een scenario tegenkomen waarin ze de datum op een specifieke manier moeten laten opmaken die niet wordt aangeboden. Wat als we bijvoorbeeld de datum in MAANDDATUM, JAAR-indeling (bijvoorbeeld 29 september 2019) moeten hebben geretourneerd? Dat is niet een van de vooraf gedefinieerde Tekenreeks opmaken opties, dus wat doen we in dit geval? Zoals je zou verwachten, is dit waar de Voer aangepaste waarde in optie komt in het spel.

Een ding is niet erg duidelijk bij het gebruik van een aangepaste waarde in de Tekenreeks opmaken is welke waarden worden geaccepteerd. Maar we hebben wat gegraven en iets interessants ontdekt: wist je dat Flow dezelfde Strings voor aangepaste datum- en tijdnotatie gebruikt als .net? Het is waar ... bekijk de onderstaande link. Al diezelfde opties zijn voor ons beschikbaar in Flow!

https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/standard/base-types/custom-date-and-time-format-strings

Na raadpleging van de bovengenoemde .net-bron ontdekten we dat we <MMMM d, jjjj> moesten gebruiken om de uitvoer te krijgen waarnaar we op zoek waren. Met behulp van die opmaakreeks geeft Flow ons X september 29? - precies wat we wilden!

We hopen dat je dit nuttig vond. Gelukkig vloeiend!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.