Als beheerder, ontwikkelaar of QA-tester voor een Dynamics 365 for Customer Engagement-instantie moet u mogelijk vaak schakelen tussen meerdere accounts die u ondersteunt. Op dezelfde manier moet u bij het uitvoeren van unit-testing of QA-taken waarschijnlijk schakelen tussen meerdere testgebruikersaccounts om de functionaliteit voor verschillende beveiligingsrollen te valideren. Als u deze taken al een tijdje uitvoert, weet u dat u met een browser in de privé- of incognitomodus meerdere sessies kunt openen - maar u moet nog steeds handmatig URL's, gebruikersnamen en wachtwoorden invoeren.

Er is een betere aanpak, een methode die u waardevolle tijd bespaart, waardoor u wordt vrijgemaakt voor taken die u leuker vindt, zoals het ontwerpen van oplossingen, codering of testen. Google Chrome biedt u de mogelijkheid om meerdere personenaccounts / persona's te beheren en elk account gedraagt ​​zich als een afzonderlijke browser met een eigen cache, waardoor u de kans hebt om op elke pagina verschillende favorietensets, gebruikers en wachtwoorden op te slaan. Zie hieronder screenshots van twee personen met verschillende Favorieten-menubalk

Volg de onderstaande eenvoudige stapsgewijze instructies om verschillende Google Chrome-accounts in te stellen:

1. Open Google Chrome.

2. Klik op het pictogram Personen (als u bent aangemeld bij Chrome, geeft het pictogram uw gebruikersnaam of initiaal weer).

3. klikken Beheer mensen.

4. klikken Voeg persoon toe.

5. Voer een gebruikersnaam in, selecteer een avatar (optioneel) en maak een snelkoppeling op het bureaublad (optioneel).

6. Uw account / Persona wordt geopend in een nieuw browservenster.

7. U kunt nu beginnen met browsen en een nieuwe afzonderlijke favorietenlijst maken voor dit account / Persona. Er wordt een nieuwe browsercache gestart en de browsegeschiedenis, gebruikersnaam en wachtwoord worden afzonderlijk opgeslagen in dit account.

8. U kunt zelfs de cache van dit account / Persona synchroniseren met meerdere apparaten.

Hopelijk bespaart deze kleine truc je veel tijd in de toekomst.

Happy Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.