Regelmatige lezers van onze blog zijn waarschijnlijk bekend met het concept van het volgen van records in Dynamics. Maar ... wat als u deze functionaliteit wilt toevoegen aan een aangepaste entiteit die je hebt gemaakt? In de blog van vandaag laten we u zien hoe u dit kunt instellen in Dynamics 365.

In ons voorbeeld hebben we een nieuwe entiteit gecreëerd Fondsen en onze klant wil records kunnen kiezen - ad hoc - om te volgen in tegenstelling tot een potentieel grote lijst met records om mee te werken. We hebben momenteel drie fondsen (zoals hieronder weergegeven), maar er zal nog veel meer aan het systeem worden toegevoegd. De klant wil het Fidelity-fonds volgen en in de toekomst ook andere fondsen toevoegen aan een lijst 'Funds I Follow'.

Dit is onze hippe nieuw Fondsen entiteit met zijn 3 records:

Door de machine gegenereerde alternatieve tekst: Dynamics 365 Home C) Recent vastgezet Mijn werk Activiteiten Dashboards Klanten Accounts A Contacten Fondsen CORE CRM Hub Toon grafiek Nieuw Verwijderen Actief Fonds Fondsnaam Barclays Mid Federal Bond ETF Barclays Real Return Bond ETF Joe CRM Vernieuwen E-mail een Link Firm Barclays Barclays Fidelity Records zoeken Waarde $ 560,000.00 ABC Fidelity MSCI Europe Hallo Qd Hdgd naar CAD ETF - 3 van 3 (0 geselecteerd)

We kunnen zien dat de Fondsen entiteit heeft momenteel slechts twee weergaven:

Door de machine gegenereerde alternatieve tekst: Toon grafiek Nieuw Verwijderen Actief fondsen Systeemweergaven Actieve fondsen Inactieve fondsen Barclays Mid Federal Bond ETF

Wanneer Ik volg functionaliteit is ingeschakeld, de Fondsen entiteit zal de hebben Volgen / Ontvolgen opdrachtknoppen en een paar weergaven automatisch. De onderliggende technologie hiervoor wordt genoemd Activiteitsfeeds en we zullen moeten navigeren naar de systeeminstellingen en naar Activiteit feeds configuratie om deze functionaliteit in te schakelen. Dit zijn de stappen:

Klik op Geavanceerde instellingen:

Open vervolgens Activiteit feeds configuratie:

Nu we in de Post-configuraties bekijken in de Activiteit feeds configuratie instellingen, moeten we de weergave vernieuwen omdat onze aangepaste entiteit nog niet in deze weergave staat, dus ga je gang en klik verversen:

Zoek nu de aangepaste entiteit en klik op ACTIVEREN en OK:

Klik Activeren en OK. Publiceer vervolgens uw oplossing met de aangepaste entiteit door te klikken op Publiceer alles.

Door de machine gegenereerde alternatieve tekst: Bevestig activering van postconfiguratie Weet u zeker dat u de geselecteerde 1 postconfiguratie wilt activeren? Hiermee wordt de postconfiguratie ingesteld op de actieve status. Doel Activeer Inactief Annuleren

Door de machine gegenereerde alternatieve tekst: deze site zegt ... U moet de gerelateerde entiteit publiceren voordat wijzigingen in formuliermuren van kracht worden. OK

En dat is het!! Nu, wanneer u naar de gaat Fondsen entiteit ziet u de Volg en Unfollow knoppen, waarmee een record wordt toegevoegd (of verwijderd) uit de Fondsen die ik volg uitzicht:

Door de machine gegenereerde alternatieve tekst: Grafiek weergeven Ill Verwijderen fondsen I Volgen v Fondsnaam CD Vernieuwen E-mail een link Flow Firm Fidelity Waarde Fidelity VISCI Europa Hallo Qd Hdgd naar CAD ETF Runrapport v Zoeken naar records $ 560,000.00

Zorg dat je Abonneer je op onze blog voor meer tips en trucs.

Fijne D365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.