Wanneer u met cases werkt, is het vaak nodig om onderliggende cases te maken voor verschillende afdelingen en gebruikers in de organisatie om de cases op te lossen. In de blog van vandaag zullen we delen hoe dit kan worden gedaan via Gegevensimport.

Onderliggende cases kunnen worden gemaakt door op te klikken Creëer onderliggende case knop op het casusformulier. Dit is een uiterst handige functie omdat het een kind maakt met gegevens die al zijn ingevuld in de , Case Titel, Toewijzen aan anderenen Oudergeval velden. Gebruikers hoeven over het algemeen de basisgegevens niet in te vullen, omdat Dynamics 365 het voor hen doet.

Maar laten we een scenario overwegen waarin een groot aantal kindergevallen (bijvoorbeeld 50 of meer) moet worden gemaakt. Het creëren van zo'n enorm aantal onderliggende cases is mogelijk met behulp van de Creëer onderliggende case knop, maar het zou zeker een vervelend en tijdrovend proces zijn om te ondernemen. Om het maken van meerdere onderliggende cases te vereenvoudigen, gegevens importeren functionaliteit is beschikbaar in Dynamics 365.

Om de out-of-the-box te gebruiken gegevens importeren hulpprogramma in Dynamics 365, navigeer naar Instellingen> Geavanceerde instellingen> Gegevensbeheer.

Klik op om het importeren van onderliggende cases te starten Sjablonen voor gegevensimportselecteer Geval in het vervolgkeuzemenu en klik op Download.

Werk de importsjabloon voor cases bij met de details die nodig zijn voor het maken van de onderliggende cases. Geef informatie op voor alle velden die vereist zijn in Dynamics voor de case. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de Oudergeval veld op het Excel-blad komt exact overeen met de Case Titel van de bovenliggende case in Dynamics 365.

Zodra het Excel-blad klaar is met de onderliggende case-gegevens die we nodig hebben, is het tijd om het in Dynamics 365 te importeren om de cases te maken. Klik hiervoor op DATA IMPORTEREN op de opdrachtbalk en volg de instructies op de importwizard.

Voila!! Het Excel-bestand is succesvol geïmporteerd en de onderliggende cases zijn gemaakt in Dynamics 365. De geïmporteerde onderliggende case is zichtbaar in de RECENTE GEVALLEN raster op het bovenliggende dossier.

Meer informatie nodig over kinderzaken? Bekijk deze leuke leest nu:

Deze berichten zijn nu een paar jaar oud, maar de informatie is nog steeds geldig. Veel plezier met het importeren van gegevens!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.