Bedrijven in de Financial Services Industry (FSI) kan zich geen downtime veroorloven. Tijd is immers geld. Dus zodra een organisatie de beslissing neemt om hun bedrijf digitaal te transformeren, is de primaire uitdaging voor hen de enorme hoeveelheid tijd die nodig is om het nieuwe systeem operationeel te krijgen. Voor grotere FSI-organisaties kan CRM-implementatie een meerjarig project zijn, en dat werkt gewoon niet in deze branche.

Met dat in gedachten introduceerde PowerObjects onlangs drie nieuwe Dynamics 365-versnellers die specifiek zijn ontworpen voor FSI-bedrijven. Elke versneller is een aangepaste oplossing - ontworpen door branche-experts op basis van jarenlange FSI-ervaring - die CRM-implementaties versnelt door gebruik te maken van de Microsoft-technologiestack: Dynamics 365, Azure, Power Platform, LinkedIn, AI & Machine Learning en de Common Data Service. In de blogpost van vandaag geven we een beetje details over deze nieuwe tools. Genieten!

Terwijl de kapitaalmarktensector blijft verschuiven, zien we nieuwe compliance en voorschriften, evenals nieuwe producten die aanzienlijk complexer zijn. Met lagere marges en strengere kostenbeheersing die het kanaal aanzienlijk beïnvloeden, moeten organisaties meer dan ooit gefocust zijn op het leveren van een betere klantervaring. PowerCapital stelt bedrijven in de kapitaalmarkt in staat om de productiviteit van hun gebruikers te optimaliseren, door een consistente en relevante gebruikerservaring te bieden, inzicht te krijgen in AUM roll-ups en portefeuilleaandeel van klanten voor meerdere producten en diensten, een enkel overzicht van alle klantinteracties en voorgestelde Next Best Acties, Activiteiten en de algehele gezondheid van de relatie. Gebaseerd op negen volledig ontwikkelde Capital Markets-gebruikerspersona's voor verschillende soorten bedrijven, stuurt het model de navigatie, formulieren en weergaven aan die nodig zijn voor elke gebruikersinterface binnen een organisatie.

Elke branche is concurrerend, maar de verzekeringsmarkt tilt concurrentie naar een nieuw niveau. De felle concurrentie leidt tot flinterdunne marges, wat betekent dat consumenten ongeveer hetzelfde betalen, ongeacht de vervoerder. Met zoveel beschikbare opties lopen klanten sneller dan ooit tekort op basis van een slechte ervaring of een gevoel van ontevredenheid. En met name de verzekeringssector is afhankelijk van een sterke klantenbinding om de winstgevendheid op beleidsniveau te waarborgen. PowerInsurance biedt vooraf geconfigureerde verzekeringsspecifieke Business processen; een holistisch claimbeheersysteem; zelfbedieningsportals voor klanten en agenten; mogelijkheid om te integreren met acceptatiesystemen; en omnichannel-mogelijkheden voor de voorkeurscommunicatiebron van elke verzekeringnemer, inclusief een best-in-class mobiele verkooptool.

Digitale verstoringen dwingen retail- en commerciële banken om bedrijfsmodellen en strategieën te heroverwegen. Tegenwoordig vragen klanten van banken om realtime interactie en transparantie. Uitstekende klantenservice is de basislijn geworden. In staat zijn om te leveren, is niet langer een positieve differentiator in de traditionele zin. In plaats daarvan, geen consequent leveren is nu een negatief differentiator die klanten naar een andere bank drijft. PowerBanking biedt vooraf geconfigureerde bankspecifieke producten en diensten; onboardingprotocollen voor klanten voor particulieren, bedrijven en institutionele klanten; authenticatieprocessen; STP transactie inschakelen; en holistisch case management.

In alle drie de gevallen zijn de versnellers ontworpen om de time-to-value te verlagen, de operationele kosten en risico's te verlagen en de inzet te versnellen. In ons komende webinar zullen we laten zien hoe deze versnellers veel zakelijke voordelen kunnen ontgrendelen, waaronder:

  • Biedt bruikbare inzichten, beste acties, aanbiedingen, meldingen en waarschuwingen.
  • Verbetering van de productiviteit in meerdere bedrijfsonderdelen (verkoop, marketing, service).
  • Biedt een uniform 360-gradenbeeld van de klant om gedifferentieerde klantinteracties mogelijk te maken.
  • Tijd tot waarde verkorten en de innovatie versnellen van applicaties die werknemers en klanten helpen effectiever en efficiënter te worden.
  • Organisaties in staat stellen omnichannel-services te bieden voor een breed scala aan vragen en op een proactieve manier te anticiperen op de behoeften van klanten.

Kom voor meer informatie naar een spannend webinar op 12 november: De klantervaring in financiële dienstverlening transformeren.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.