Onze PowerPack Add-Ons zijn ontwikkeld op basis van de behoeften en feedback van onze klanten en stroomlijnen en automatiseren bedrijfsprocessen om organisaties in staat te stellen de kernfunctionaliteit van hun Dynamics 365-omgeving te benutten. Of u nu uw marketingprocessen wilt automatiseren of de productiviteit in uw CRM wilt verhogen, PowerPack Add-Ons door PowerObjects kunnen elke organisatie helpen het meeste uit hun Dynamics 365-investering te halen. Bekijk deze video om te horen van sommige van onze klanten over de waarde die PowerPack heeft toegevoegd aan hun organisaties.

Meer informatie over onze PowerPack-add-ons!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.