Als je kijkt naar de evolutie van kunstmatige intelligentie (AI) en data-analyse in de afgelopen jaren, is het verbazingwekkend dat de technologische vooruitgang is verbeterd.

Laten we beginnen met Power BI- deze tool is niet alleen geavanceerde rapportage meer. Het integreert nu zo diep in Power Apps en Power Automate (voorheen Microsoft Flow) dat het kan worden gebruikt als een complex datamodel waarbij het binnenhalen van gegevens uit meerdere bronnen zinvol is, inzicht creëert en daadwerkelijk tot actie leidt. De slogan van Microsoft "Zet inzichten om in acties" is waarder dan ooit en is zelfs geëvolueerd naar "Gegevens omzetten in opportuniteit”. Oh, zo poëtisch.

Microsoft Flow is nu Power Automate en maakt gebruik van robotica procesautomatisering (RPA). Naast de naamswijziging breidt Power Automate nu de automatiseringsmogelijkheden uit, zodat zelfs als een van uw systemen niet modern genoeg is om een ​​Application Programming Interface (API) te hebben, u er nog steeds mee kunt integreren en UI-stromen kunt instellen. Met deze mogelijkheid kunt u iedereen in staat stellen om handmatig bedrijfsprocessen in al uw lokale en cloud-applicaties of -services te automatiseren.

Het afgelopen jaar is Power Apps een doorbraak geweest voor veel van onze klanten. Wat eens was logistieke nachtmerries zijn omgezet in onvoorziene efficiëntie en tijdwinst.

Ja, soms veranderen ze - en we zijn hier om te helpen! Bekijk deze drie bronnen om u te helpen de kracht van het Power Platform te benutten ...

  • Leren Power Platform Adoptie en governance is net zo belangrijk als het leren van de tools zelf. Bekijk ons ​​laatste webinar om breng zakelijke productiviteit in evenwicht met risicobeheer en beveiliging.
  • Power BI is meer dan alleen mooie rapporten - het biedt bruikbare inzichten die het verschil kunnen maken voor uw bedrijf. Ga aan de slag met Power BI voor uw bedrijf.
  • Het bouwen van uw eigen apps in uren - en niet weken of maanden - is nu mogelijk met de low / no-code veelzijdigheid van Microsoft Krachtige apps. Neem de eerste stappen om uw eigen app te maken met onze stapsgewijze infographic.

PowerObjects heeft diepgaande ervaring met Power Platform en kan organisaties ondersteunen bij het opbouwen van rapporten, procesautomatiseringen, webportals en meer. We hopen dat u geniet van onze downloadbare bronnen en als u meer wilt weten over Power Platform en hoe het kan veranderen jouw toekomst helder, neem contact op met onze experts .

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.