Als je kijkt naar de evolutie van kunstmatige intelligentie (AI) en data-analyse in de afgelopen jaren, is het verbazingwekkend dat de technologische vooruitgang is verbeterd.

Laten we beginnen met Power BI- deze tool is niet alleen geavanceerde rapportage meer. Het integreert nu zo diep in Power Apps en Power Automate (voorheen Microsoft Flow) dat het kan worden gebruikt als een complex datamodel waarbij het binnenhalen van gegevens uit meerdere bronnen zinvol is, inzicht creëert en daadwerkelijk tot actie leidt. De slogan van Microsoft "Zet inzichten om in acties" is waarder dan ooit en is zelfs geëvolueerd naar "Gegevens omzetten in opportuniteit”. Oh, zo poëtisch.

Microsoft Flow is nu Power Automate en maakt gebruik van robotica procesautomatisering (RPA). Naast de naamswijziging breidt Power Automate nu de automatiseringsmogelijkheden uit, zodat zelfs als een van uw systemen niet modern genoeg is om een ​​Application Programming Interface (API) te hebben, u er nog steeds mee kunt integreren en UI-stromen kunt instellen. Met deze mogelijkheid kunt u iedereen in staat stellen om handmatig bedrijfsprocessen in al uw lokale en cloud-applicaties of -services te automatiseren.

Het afgelopen jaar is Power Apps een doorbraak geweest voor veel van onze klanten. Wat eens was logistieke nachtmerries zijn omgezet in onvoorziene efficiëntie en tijdwinst.

Ja, tijden veranderen ze en we zijn er om te helpen!

Sluit je aan bij PowerObjects 'praktijkdirecteur Venkat Rao voor verdere beoordeling van de nieuwste updates van de 3 belangrijkste componenten van Power Platform: PowerApps, Power Automate en Power BI.

In deze Webinar, Power Platform: onbeperkte innovatie met PowerObjects, Zal Venkat u door de mogelijkheden van het Power Platform leiden door het voorbeeld van een reizende verkoper die werkt met intelligente nieuwe applicaties die de dromen van "inzicht in acties" en "data naar kansen" realiseren.

Venkat beheert een team van zeer getalenteerde mensen bij PowerObjects die allerlei creatieve en kosteneffectieve Power Platform-oplossingen voor onze klanten bouwen en digitale transformatie en klantervaring naar een geheel nieuw niveau tillen.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.