De meeste van onze klanten, ongeacht de branche, hebben een hoge prioriteitsdoelstelling om de klantenservice die ze kunnen bieden te verbeteren.

Het is een consistent thema in alle bedrijfstakken die we bedienen, en terecht. Klanten vragen niet alleen om meer onmiddellijke service, de vandaag beschikbare technologie maakt het mogelijk om klanten op een geheel nieuwe manier te bedienen.

De klanten van vandaag eisen:

  • Meer gemak, waaronder apps, chats, bots, zelfhulp en meer
  • Hogere snelheden, wat betekent dat aan standaard serviceaanvragen vrijwel onmiddellijk moet worden voldaan
  • Verbeterde nauwkeurigheid, die het verzamelen, opslaan en onmiddellijk terughalen van elk stuk klantgegevens vereist
  • Volledige bekendheid, wat betekent dat niet alleen een beller onmiddellijk wordt herkend als klant, maar dat alle eerdere aankopen, serviceaanvragen en andere interacties in realtime toegankelijk zijn

Organisaties onderzoeken nieuwe, volgende generatie, omni-channel CRM-oplossingen zoals Microsoft Dynamics 365 voor klantbetrokkenheid om hun innovatie te ondersteunen en hen in staat te stellen zich te onderscheiden voor klanten waar dat het belangrijkst is. Bekijk enkele branchespecifieke voorbeelden ...

  • In Manufacturing, selfserviceportals binnen Dynamics 365 verbeteren het gebruiksgemak en het inzicht in beschikbare producten. Of u nu een klant, distributeur of partner bent die afhankelijk is van het product van een fabrikant, dit niveau van gemak is een spelwisselaar.
  • In nutsbedrijven, is betrokkenheid bij klanten van cruciaal belang om hun behoeften te begrijpen en nieuwe serviceaanbiedingen te identificeren die van invloed zijn op het nettoresultaat. Met een gecentraliseerde database voor alle klantinformatie, mobiele mogelijkheden voor veldwerk, effectief leadbeheer, geautomatiseerde marketing en een gestroomlijnd feedbackproces voor klanten, is het mogelijk om in realtime efficiënte service te bieden.
  • Voor Olie- en gasbedrijven, toegang hebben tot realtime updates zorgt voor direct aanpassingsvermogen op boorplatforms, waardoor deze bedrijven (en hun klanten) tijd en geld kunnen besparen. Met Dynamics 365 voor Field Service worden interacties informatiever en effectiever en bieden ze een algehele aangenamere klantervaring.

Lees meer voorbeelden uit de branche in ons eBoek over klantenservice: Hoe toonaangevende merken vijf gemeenschappelijke uitdagingen voor klantenservice overwinnen.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.