Volgens verschillende online enquêtes, waaronder Windows IT Pro, gebruikt meer dan 30% van de Windows-computers in de Verenigde Staten nog steeds Windows 7. Dit omvat veel kleine bedrijven die misschien niet de nodige interne IT-ondersteuning en / of beschikbaar budget hebben voor dure upgrades. Heeft uw organisatie pc's waarop nog steeds Windows 7 wordt uitgevoerd? Zo ja, dan is 14 januari 2020 een kritieke datum voor u. In de blog van vandaag bespreken we waarom 1/14/2020 zo belangrijk is voor Windows 7-gebruikers en wat de opties zijn om verder te gaan.

Microsoft onlangs aangekondigd dat 14 januari 2020 de laatste dag is dat het Windows 7 ondersteunt. Dit is het belangrijkste citaat uit die aankondiging: “Als u Windows 7 blijft gebruiken nadat de ondersteuning is beëindigd, werkt uw pc nog steeds, maar wordt deze kwetsbaarder voor beveiliging risico's en virussen omdat u geen software-updates meer ontvangt, inclusief beveiligingsupdates, van Microsoft. " Met dat in gedachten hebben bedrijven met pc's met Windows 7 in wezen drie opties - hoewel een van deze opties niet op afstand haalbaar of raadzaam is, dus het zijn eigenlijk maar twee legitieme opties. Laten we bespreken:

De optie die noch uitvoerbaar noch raadzaam is, is niets doen. PowerObjects raadt dit ten zeerste af vanwege de beveiligingsrisico's en de kwetsbaarheid voor virussen. Evenzo beveelt Microsoft ten zeerste aan om vóór 10 // 1/14 te upgraden naar Windows 2020 "om te voorkomen dat u service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is." Dus laten we deze van de tafel nemen - zodat je twee goede opties hebt.

Uw allerbeste optie is om upgrade naar Windows 10, dat een veel robuuster en krachtiger besturingssysteem is dan Windows 7. Houd er rekening mee dat het misschien niet zo eenvoudig is als het installeren van Windows 10 op uw oudere pc's, omdat sommige Windows 7-apparaten niet compatibel zijn met Windows 10. In deze gevallen, u zult waarschijnlijk nieuwe pc's moeten aanschaffen waarop de nieuwste versie van Windows is geïnstalleerd. In beide gevallen, het upgraden van uw software / licenties of het aanschaffen van nieuwe PCS, zijn er natuurlijk eenmalige kosten, maar het is de moeite waard om risico's te vermijden en te profiteren van een beter systeem. Merk op dat PowerObjects dat kan helpen u koopt deze licenties.

Uw andere optie, die u op de korte termijn een beetje geld bespaart, maar op termijn duurder wordt, is koop de uitgebreide beveiligingsupdates voor Windows 7. Als u van plan bent om Windows 7 na 14 januari 2020 op uw pc's te blijven gebruiken, is uitgebreide ondersteuning een absolute must. De kosten zijn $ 50 / pc voor 2020. Merk op dat PowerObjects het opnieuw kan helpen u koopt deze licenties.

Voor meer informatie over ons inkoopproces en om alle voordelen te zien van het verkrijgen van uw licenties via PowerObjects, zie ons informatieblad over licenties. Wanneer je klaar bent (wat snel moet zijn!), bel ons alsjeblieft. Zoals altijd zijn we hier om te helpen!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.