PowerObjects heeft verschillende klanten in de woningbouwsector in het VK, en tijdens het werken met deze klanten en echt investeren in de industrie, is een van de meest interessante dingen die we hebben geleerd dat het huisvestingskanaal grotendeels non-profit is. In feite zijn er twee primaire subsets in de branche:

  • Organisaties zonder winstoogmerk die huurwoningen bezitten, verhuren en beheren. Als non-profitorganisaties worden inkomsten uit verhuur herbelegd in de verwerving en het onderhoud van onroerend goed.
  • Woningcorporaties (vergelijkbaar met een vereniging van huiseigenaren in de VS) die al dan niet geregistreerde liefdadigheidsinstellingen zijn. Ze kunnen ook al dan niet gericht zijn op het helpen van bepaalde sociale groepen met huisvesting - bijvoorbeeld ouderen of gehandicapten. Huur kan al dan niet in verschillende mate worden gesubsidieerd.

Vastgoedbeheerders in het VK worden door de industrie geclassificeerd als 'geregistreerde sociale verhuurders', samen met YMCA-hostels en woningcorporaties. En accommodaties die eigendom zijn van woningcorporaties staan ​​bekend als 'sociale woningbouw', een losse term die gemeentelijke woningbouw en andere betaalbare accommodaties omvat. Alleen al in Engeland zijn er 1,500 woningcorporaties met 2 miljoen huizen voor 5 miljoen inwoners met meer dan 30,000 inwoners vrijwilliger commissieleden.

Deze organisaties staan ​​voor een aantal uitdagingen, voornamelijk ...

  • Huidige systemen hebben een traditioneel ontwerp, zijn niet flexibel en kunnen niet gemakkelijk en kosteneffectief worden gewijzigd om het bedrijf te ondersteunen.
  • Hoge Total Cost of Ownership (TCO), omdat de kosten in verband met meerdere, op maat gemaakte legacy-systemen niet de werkelijke waarde weergeven.
  • Geen enkele gegevensbron met onvoldoende analyse en rapportage - niet gebruiksvriendelijk of gebruikt voor besluitvorming.

Die uitdagingen klinken universeel toepasbaar in alle industrieën. Ze zijn echter bijzonder relevant in de woningbouw omdat in de meeste markten de dringende behoefte aan extra huisvestingsdiensten resulteert in snelle technologische groei en toenemende complexiteit van interne processen. Legacy-systemen zijn gewoon slecht uitgerust om duurzaam te zijn temidden van dergelijke groei.

Vastgoedbeheerders beheren de snelle groei en overwinnen de toenemende uitdagingen met een doordachte benadering van technologische verbeteringen. Ze richten zich op de eisen van klanten / huurders, integratie van frontoffice-functies met midden- en backoffice en automatisering van goedkope, impactvolle services. En bovenal verplaatsen ze alles naar de cloud.

Keer op keer wenden bedrijven in deze branche zich tot Microsoft Dynamics 365 en de volledige reeks zakelijke toepassingen die zijn ontworpen om de oplossing te ondersteunen en te verbeteren. Gooi er een in Dynamics 365-accelerator speciaal gebouwd voor property managers, en er is gewoon geen match in de industrie.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.