In april blogden we over Microsoft's licentiewijzigingen voor opslag en extra exemplaren. De wijzigingen, die nu volledig van kracht zijn, bevatten een paar enorme voordelen voor licentiehouders - waar we vandaag over zullen bloggen.

Valt uw organisatie onder het nieuwe opslagmodel van Microsoft? Veel van onze klanten krijgen onder het nieuwe model, maar realiseerden zich niet dat het nieuwe model onbeperkte gratis sandbox-exemplaren bevatte of in de war was over hoe je er een kon opdraaien. Hieronder leiden we u door de nodige stappen om een ​​gratis sandbox te maken. En trouwens, als u niet zeker weet of uw organisatie onder het nieuwe opslagmodel draait, probeer dan de onderstaande stappen - als u een gratis sandbox kunt maken, weet u het!

Een gratis sandbox maken

1. Ga naar je Dynamics 365 Beheercentrum en klik op Probeer het nieuwe beheerderscentrum.

2. klikken + Nieuw voor Omgevingen.

3. Geef uw org een naam en selecteer Produktie in de Type veld en ingesteld Maak een database voor deze omgeving naar Ja. Klik ten slotte op <Volgende>.

4. Configureer uw database-instellingen naar wens en voeg een beveiligingsrol toe (dit kan later worden gedaan). Klik <Opslaan>.

5. U zult uw nieuwe organisatie binnen enkele minuten zien verschijnen.

6. Als het klaar is, selecteert u het en klikt u op <Bewerken>.

7. Voeg de toe URL en in de Type veld, selecteer sandbox. Klikken <Opslaan>.

8. Na een paar minuten ziet u het verschijnen in beide beheercentra, zoals hieronder weergegeven:

Dat is het! En zolang je beschikbare capaciteit hebt (minimaal 1 GB moet een nieuwe instance kunnen opdrijven), kun je dit zo vaak doen als je wilt.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.