ScreenMeet is een cloudgebaseerd hulpprogramma voor ondersteuning op afstand dat is ontworpen om naadloos te integreren in Dynamics 365. Door klantenservice en IT-ondersteuningsorganisaties in staat te stellen technische problemen rechtstreeks vanuit hun CRM- of ticketingplatform aan te pakken, stroomlijnt het het proces en biedt het een volledig browsergebaseerde ondersteuningservaring .

Eenmaal geïntegreerd met een Dynamics 365-organisatie, verschijnt de ScreenMeet-widget op Case-pagina's. Hiermee kunt u externe ondersteuningssessies maken en starten vanaf dezelfde locatie als het CRM- en ticketingplatform van de ondersteuningsagent. Bovendien verzamelt ScreenMeet een robuuste set gegevens van ondersteuningssessies en slaat deze op in het Dynamics Case-object voor gebruik in audittrails of analyses.

ScreenMeet is 100% browsergebaseerd voor de agent; nadat de eindgebruiker verbinding heeft gemaakt met de sessie, wordt de agent gevraagd om deel te nemen via een nieuw tabblad. De volgende schermopname is van het kijkvenster met de bijbehorende suite met ondersteuningsprogramma's:

Met deze hulpmiddelen kan de ondersteuningsagent het probleem van de eindgebruiker snel en effectief oplossen. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

  • Platformoverschrijdende ondersteuning van alle moderne browsers
  • Op toestemming gebaseerde escalatie van agentrechten
  • Lokaal en domeinniveau Windows admin (UAC) escalatie
  • Hulpmiddelen en snelkoppelingen voor Windows en Mac
  • Multi-agent URL-uitnodigingen
  • Bidirectionele bestandsoverdracht
  • Klembord op afstand
  • Herstart en maak opnieuw verbinding
  • Lage bandbreedte modus

Het bovenstaande is een voorbeeld van een belangrijke functie, onze Windows Gereedschap menu, dat agenten kunnen gebruiken om acties rechtstreeks op het apparaat van de eindgebruiker uit te voeren. Het heeft ook een ingebouwde zoekfunctie, zodat u de relevante snelkoppeling kunt vinden en uitvoeren zonder de gebruikersinterface of het systeem van de eindgebruiker te doorzoeken.

Cobrowse en Dynamics Omni-Channel

ScreenMeet biedt ook een no-download oplossing voor e-commerce en B2B browsergebaseerde support use cases. Hiermee kunt u uw eindgebruiker door de sitenavigatie leiden, bijvoorbeeld door aankopen in de winkelwagen te voltooien. Cobrowser-sessies kunnen worden gestart vanuit de Dynamics Omni-Channel-workflow.

Eenmaal verbonden, kan de agent de eindgebruiker door de sitenavigatie leiden, vergelijkbaar met de ondersteuningsoplossing - allemaal vanuit de browser!

Ondersteuningssessies: records en rapporten

Nadat een ondersteuningsagent een sessie heeft gemaakt en voltooid, wordt een nieuw record gegenereerd. Dit record houdt de verbinding tussen agent en gebruiker en de verbroken verbinding bij, alle mid-sessie acties die door de agent zijn ondernomen via de ScreenMeet-ondersteuningsset en de systeeminformatie die is opgehaald van het apparaat van de eindgebruiker.

Op zijn beurt kunnen deze gegevens worden gebruikt om rapporten te maken met behulp van de eigen rapportagefuncties van Dynamics om inzicht te krijgen in belangrijke benchmarks - bijvoorbeeld sessieactiviteit per maand:

Conclusie

In combinatie met de Dynamics-infrastructuur biedt ScreenMeet een geïntegreerde ondersteuning en ticketing-oplossing van hetzelfde, cloudgebaseerde platform. Probeer het gerust uit in de Microsoft AppSource store!

Meer informatie over de oplossing en mogelijkheden van ScreenMeet. We zullen een webinar organiseren op 28 januari om 11:00 uur PST. Webinar registratie beschikbaar Hier.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.