Eerder dit jaar Microsoft aangekondigd dat 29 februari 2020 de laatste dag is dat het oude versies van Dynamics 365 for Field Service zal ondersteunen. Als uw organisatie Field Service v6.x of v7.x uitvoert, raden we u ten zeerste aan om te upgraden naar de nieuwste versie. Als je dat niet doet, mis je niet alleen een overvloed aan uitstekende nieuwe functies en mogelijkheden die alleen in v8.x worden aangeboden, maar als je technologische problemen tegenkomt met Dynamics 365, is ondersteuning zeer moeilijk te vinden (en onmogelijk) te krijgen van Microsoft). Bovendien wordt uw implementatie kwetsbaarder voor beveiligingsrisico's en virussen omdat u niet langer software-updates van Microsoft ontvangt. Met dat in gedachten hebben bedrijven die nog steeds Field Service v6.x of v7.x gebruiken twee opties - hoewel een van die opties niet op afstand haalbaar of raadzaam is, dus het is eigenlijk maar één legitieme optie. Laten we bespreken:

De optie die noch uitvoerbaar noch raadzaam is, is niets doen. PowerObjects raadt dit ten zeerste af vanwege de beveiligingsrisico's en de kwetsbaarheid voor virussen. Evenzo beveelt Microsoft ten zeerste aan om te upgraden naar Field Service v8 om een ​​situatie te voorkomen waarin u hun service of ondersteuning nodig hebt en deze niet langer beschikbaar is. Dus, laten we deze van de tafel nemen - waardoor u slechts één goede optie heeft: waardeer nu op - en laat Microsoft en PowerObjects u helpen daar te komen.

Lees om te beginnen deze waardevolle bron van Microsoft: Field Service Upgrade Playbook. Dit deck met 16 glijbanen zit boordevol belangrijke informatie over het upgradeproces.

Werk vervolgens met een ervaren en bekroonde Microsoft Partner om door uw upgrade te navigeren. PowerObjects implementeert en upgradet Field Service voor klanten sinds de dag dat de oplossing in de Dynamics-fold werd gebracht. In samenwerking met uw team zullen we onze diepgaande expertise gebruiken om uw upgradepad in kaart te brengen en gebieden te identificeren waar processen kunnen worden gestroomlijnd en geoptimaliseerd met de nieuwe functionaliteit en mogelijkheden van v8.x.

Wanneer u met PowerObjects werkt, kunt u erop vertrouwen dat u met de beste werkt. We hebben 14 interne Centres of Excellence die elk experts en enthousiastelingen van specifieke applicaties en workloads samenbrengen om inzichten, best practices en belangrijke lessen te delen. Al meer dan twee jaar werkt ons Field Service Center of Excellence samen om ervoor te zorgen dat PowerObjects consistent de beste Field Service-oplossingen levert.

Neem contact op met ons team wanneer uw team klaar is - en onthoud dat dit snel moet gebeuren. Zeer snel! Klik hier om meer te leren en contact te maken met de experts van PowerObjects.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.