Hopelijk heb je al gehoord dat Microsoft in oktober 2020 de klassieke webinterface zal afschaffen, waardoor klanten worden gedwongen over te stappen naar de Unified Client Interface (UCI). Hoewel er veel voordelen zijn verbonden aan de overgang naar deze nieuwe interface, zijn er ook een paar dingen waar u op moet letten. Microsoft heeft aanvullende informatie over deze wijziging meegedeeld via hun blog, waaronder de overgang van de klassieke webinterface en uw voordelen van de UCI.

Als u dit nog niet hebt gedaan, raden we u ten zeerste aan om die blogposts (of ander materiaal met betrekking tot UCI en de overstap van de klassieke webinterface) te lezen, omdat u de komende verandering duidelijk wilt begrijpen. Uw organisatie moet in oktober 2020 volledig zijn overgezet - en ervoor zorgen dat uw Dynamics 365-omgeving is voorbereid, correct is ontworpen en volledig is getest door middel van een proces voor kwaliteitsborging, kan 6+ maanden duren. In de blogpost van vandaag schetsen we de vereiste stappen om uw conversie naar de UCI goed te keuren of opnieuw in te plannen, evenals de introductie van een nieuw aanbod binnen ons PowerSuccess-ondersteuningsprogramma dat is ontworpen om de overgang volledig voor u te beheren.

Goedkeuren / Opnieuw plannen

Om uw overgangsdatum goed te keuren of aan te passen, begint u met inloggen Uniforme interface planningsportaal met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw huurder. U ziet meteen de Machtigingen aangevraagd scherm dat van toepassing is op de Voer een UI-toepassing uit. Kiezen <Accepteren>.

Ten tweede moet u uw valideren Profiel, die informatie weergeeft die Microsoft voor u heeft opgeslagen, waaronder waarnaar Bearing je bent in kaart gebracht. Werk indien nodig uw gegevens bij en klik op <Update>. Als er geen wijzigingen nodig zijn, klikt u gewoon op <Update>.

Nadat u uw profiel hebt bijgewerkt, wordt de Mijn omgevingen scherm toont alle beschikbare omgevingen in uw tenant.

Selecteer elke omgeving die binnen uw organisatie zal worden overgezet. Merk op dat een Streefdatum is al ingesteld. Zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding, hebt u hier twee opties: klikken <goedkeuren Overgangsdatum> om de te bevestigen Streefdatum zal werken, in welk geval u helemaal klaar bent voor de wijziging, of klik <Overgangsdatum plannen>. Als u voor het laatste kiest, moet u aanvullende informatie in drie verplichte velden invoeren:

 • Selecteer uw nieuwe Voorkeursdatum uit de lijst met beschikbare datums.
 • Selecteer een Reden voor het wijzigingsverzoek:
  • Blokkeerprobleem gevonden
  • Bezig met plannen en testen
  • Datum Conflict met bedrijf
  • In afwachting van add-onoplossing
  • Andere
 • Zorgen voor Aanvullende motivering.

Als u klaar bent met het invoeren van uw gegevens, zal Microsoft uw verzoek beoordelen en goedkeuren of weigeren. Indien goedgekeurd door Microsoft, moet u klikken <Overgangsdatum goedkeuren> bevestigen. Nadat u het hebt goedgekeurd, is uw organisatie helemaal klaar voor de overgang.

Beheer van de overgang

Nadat uw overgang is gepland en goedgekeurd, is het nu tijd om alle benodigde configuratiewijzigingen aan te brengen om ervoor te zorgen dat uw modelgestuurde apps zich gedragen en correct werken in de nieuwe interface. Hoewel de overstap van de klassieke webinterface naar de UCI slechts een kwestie is van het omschakelen van een schakelaar, is er zoveel meer aan de hand om ervoor te zorgen dat uw Dynamics 365-omgeving is voorbereid en correct is ontworpen voor de nieuwe interface. Om dit goed en efficiënt te doen, is een volledig kwaliteitsborgingsproces vereist dat 6+ maanden in beslag kan nemen. Met andere woorden, stel niet uit om te beginnen!

Het goede nieuws is dat PowerObjects de overgang voor u kan beheren. Als onderdeel van ons nieuwe PowerTransition-ondersteuningsprogramma zullen we alle vereiste configuratiewijzigingen aanbrengen en alles volledig testen via ons robuuste kwaliteitsborgingsproces. Als uw organisatie zou profiteren van een toegewijde bron die u tijdens de overgang zal ondersteunen, bekijk dan ons nieuwe aanbod voor een vaste vergoeding: https://www.powerobjects.com/support/powertransition/. PowerTransition zorgt voor een succesvolle uitrol van al uw modelgestuurde apps - en nog veel meer.

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.