Wat PowerObjects echt onderscheidt van andere Microsoft-partners, is onze diepe toewijding aan training en opleiding. We begrijpen dat het succes van een organisatie met Dynamics 365 afhankelijk is van sterke gebruikersacceptatie en belangenbehartiging, die op haar beurt afhankelijk is van gerichte product- en procestraining en effectief verandermanagement. Bekijk deze video voor meer informatie over ons Dynamics 365-onderwijsaanbod en hoe PowerObjects uw organisatie kan helpen slagen!

Bekijk het onderwijsaanbod van PowerObjects!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.