Sovereign is een toonaangevende woningcorporatie in het VK die bijna 150,000 huurders bedient. Met de hulp van PowerObjects voeren ze een multi-stage en meerjarige Dynamics 365-gebaseerde digitale transformatie uit. Deze video is het derde deel van een vierdelige serie waarin verschillende aspecten van het project en hun samenwerking met PowerObjects worden onderzocht. In deze aflevering kijken we naar de ervaring van Sovereign met het bewezen proces van PowerObjects!

Lees meer over Sovereign's Digital Transformation Journey!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.