Heeft u ooit een nieuw idee voor PowerMailChimp of een van onze andere add-ons willen voorstellen? Of u nu een nieuwe PowerPack-gebruiker bent of al lang supporter bent, we willen uw ideeën horen! Hoe kan PowerObjects uw PowerPack Add-On-ervaring verbeteren? Dat kan nu door ons PowerPack Idea Forum hier te bezoeken: https://ideas.powerobjects.com/

De afgelopen tien jaar heeft PowerObjects nieuwe functies aan onze Dynamics 365-add-ons verbeterd en toegevoegd. Onze add-ons zijn ontwikkeld op basis van feedback van onze klanten, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïmporteerd en gebruikt, terwijl ze de gebruiker een app-achtige ervaring bieden. We erkennen de waarde van het creëren van een feedbacklus waarbij alle PowerObjects-clients een stem kunnen hebben over toekomstige functies en verbeteringen!

We zijn blij om de aanstaande introductie van de PowerObjects Ideas Forum. Dit is een forum voor klantideeën waar u ideeën, feedback en suggesties kunt indienen voor toekomstige productbeslissingen. Weet dat je ook bestaande ideeën kunt overstemmen. Dit helpt ons om met u in gesprek te blijven om te begrijpen wat u nodig hebt om het meeste uit uw PowerPack-suite te halen. Laten we ons concentreren op het product dat uw systeem machtigt, terwijl u organisatorisch succes in uw Dynamics 365-reis stimuleert.

Hoewel we geen specifieke functies of tijdlijnen kunnen garanderen, kunt u er zeker van zijn dat ons PowerPack-team alle suggesties actief volgt en controleert. We luisteren en stellen uw feedback zeer op prijs.

C: \ Users \ maggie.webb \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ INetCache \ Content.mso \ E90D96CA.tmp

Hoe beginnen ik?

Je hebt twee opties:

1. Bezoek elke individuele PowerPack-pagina op onze PowerObjects-website. Als u op de Idee plaatsen knop (zie hieronder) op de pagina zal je doorverwijzen naar het specifieke PowerPack Forum-gebied. Hier kunt u bestaande ideeën met betrekking tot dat PowerPack bekijken, of u kunt een nieuwe maken. Vergeet niet te stemmen op bestaande ideeën die u in de add-on wilt zien. Dit zal ons team helpen identificeren welke ideeën trending zijn.

2. Gebruik onze nieuwe PowerPack-oplossingen. Navigeren naar onze V9-modelgestuurde PowerPack-add-ons in de nieuwe Unified Interface voor Microsoft Dynamics 365. PowerObjects heeft V9-specifieke add-ons uitgebracht op onze website. Bij een upgrade naar de nieuwste versie van de V9-oplossingen, ziet u een Plaats een idee (zie hieronder) in elke PowerPack-sitemap. Als u op deze knop klikt, wordt u naar dat specifieke PowerPack-forumgebied geleid. Er zijn meerdere manieren om naar de nieuwe PowerPack-apps in de Unified Interface te navigeren. Blijf op de hoogte voor een toekomstig blog waarin we uitvoerig uitleggen hoe u toegang krijgt tot en gebruik kunt maken van de voordelen van de nieuwe PowerPack-app-ervaring.

Wat kan ik verwachten

  • Als u een nieuw idee heeft, voert u uw idee in het veld in Voer je idee in veld.
  • Beschrijf uw idee en voeg relevante informatie toe.
  • Post dit idee zodat anderen ook op uw idee kunnen stemmen of reageren!
  • U kunt ook de huidige ideeën met betrekking tot een PowerPack filteren met behulp van de Populaire ideeën, top, nieuween Mijn feedback filter opties.

Het zoekvenster aan de rechterkant van de pagina toont ook een volledige lijst van alle afzonderlijke PowerPack-forums. U kunt hier ook op een van de PowerPack-add-ons klikken en u wordt doorgestuurd naar het Ideas Forum met betrekking tot die PowerPack en het gebied om een ​​nieuw idee te maken. Uw idee kan overal mee te maken hebben! Misschien wilt u enkele nieuwe Dashboards in een bepaalde add-on zien. Of misschien hebt u een idee voor een nieuw PowerPack dat we kunnen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door een duurzame feedbacklus met onze community te creëren, kunnen we beslissingen nemen met uw input en suggesties.

Zodra u een nieuw idee hebt gemaakt, zal ons PowerPack-team dienovereenkomstig modereren. Hoewel we geen specifieke functies of tijdlijnen kunnen garanderen, kunt u er zeker van zijn dat ons PowerPack-team alle suggesties actief volgt en controleert. We luisteren en stellen uw feedback zeer op prijs.

Wat zijn de voordelen van het PowerObjects Ideas Forum?

  • Je stemmen worden gehoord! We erkennen de waarde van het creëren van een feedbacklus waarbij alle gebruikers een stem hebben die rechtstreeks van invloed kan zijn op de toekomstige productupdates.
  • Je hebt invloed op welke producten en functies worden ontwikkeld. De feedback die we krijgen, stelt ons in staat trends te identificeren en datagestuurde beslissingen te nemen over nieuwe productontwerpen.

Het doel van het PowerObjects Ideas Forum is uiteindelijk om uw ervaring als eindgebruiker te verbeteren.

Wanneer kunt u het PowerObjects Ideas Forum gaan gebruiken?

Het PowerObjects Ideas Forum gaat officieel live op 13 februarith. Houd een e-mail in de gaten voor meer informatie!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.