Slim productie is de implementatie van digitalisering om processen te stroomlijnen, efficiëntie te creëren en slimmer te werken, niet harder. Gelijkwaardig aan Lean Manufacturing, Slim Productie brengt efficiëntie naar een hoger niveau om organisaties te helpen succes te behalen.

Dit is de tweede in een driedelige serie over Smart Manufacturing. In Deel 1, hebben we de rol beschreven die slimme productie speelt nieuwe diensten leveren. In het komende deel 3 zullen we bespreken hoe slim produceren is transformeren van het personeelsbestand. Vandaag schrijven we in deel 2 over hoe slim produceren is het optimaliseren van digitale bewerkingen. Veel plezier!

Optimalisatie van digitale bewerkingen

Productie als concept bevindt zich midden in een vierde grote industriële revolutie. De eerste en meest algemeen erkende was de introductie van water / stoomkracht in de vroege jaren 1800. Een eeuw later werd de productie voor altijd veranderd door de opkomst van massaproductie en elektriciteit - de tweede grote industriële revolutie. Ongeveer 50 jaar geleden bracht de productie opnieuw een revolutie teweeg - dit keer door elektronische automatisering. En nu, met de vooruitgang in slimme automatisering, verandert de productie exponentieel vlak voor onze ogen. Machine learning en kunstmatige intelligentie veranderen inderdaad letterlijk alles - en slimme productie is een perfect voorbeeld!

Laten we enkele van de problemen bekijken gewend om pest productiebedrijven:

  • Niet verbonden systemen leidde tot onnauwkeurige voorraadtellingen
  • Geen realtime updates/ Data / inventaris
  • Verschillende en verouderde oplossingen aan elkaar gepatcht
  • Systemen kunnen niet om terugroepacties van producten te verwerken

Door de relatief eenvoudige handeling van het optimaliseren van digitale bewerkingen door het implementeren van slimme productietechnologie, bestaan ​​dergelijke problemen niet. Hoe is dat mogelijk? Welnu, een robuuste technologieoplossing zoals Dynamics 365 - vooral met gerelateerde Microsoft Business-applicaties die samenwerken - is wat het mogelijk maakt. En dit gebeurt door het volgende mogelijk te maken voor organisaties:

  • Sluit uw boeken sneller, lever robuuste rapportage, verhoog de winstgevendheid met business intelligenceen zorgen voor wereldwijde naleving.
  • Breng flexibiliteit en efficiëntie in uw productie verbind en optimaliseer productieplanning, planning, bewerkingen en kostenbeheer.
  • Moderniseer uw supply chain met uniform, geavanceerd magazijn- en voorraadbeheer om de uitvoering, inkoop van materiaal en logistiek te verbeteren.
  • Stimuleer innovatie met een intelligente applicatie die gemakkelijk is aan te passen, uit te breiden en te verbinden met andere apps en services die u al gebruikt.
  • Verbind verkoop en inkoop naadloos met logistiek, productie en magazijnbeheer voor een 360 graden beeld van uw supply chain.

Bovendien met Dynamics 365 voor Field Service - en met name met de Connected Field Service van Microsoft, die op maat is gemaakt voor productieorganisaties - optimaliseren de fabrikanten van vandaag hun digitale activiteiten.

Slimme productie is veel meer dan alleen het optimaliseren van digitale bewerkingen om de efficiëntie en omzet te verhogen. Lees meer door dit informatieblad over digitale transformatie te downloaden en binnen enkele weken op zoek naar de laatste aflevering in deze driedelige slimme productieserie. Blijf kijken!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.