Lokale en regionale overheidsorganisaties verkeren constant in een technologische evolutie. En naarmate hun kiesdistricten in de loop van de tijd blijven groeien en groeien, groeit ook de behoefte aan transparante, snelle en persoonlijke interacties met de kiezers. Het helpen van kiezers om zich dichter bij de overheidsinstellingen te voelen die hen vertegenwoordigen is absoluut een stap in de goede richting voor lokale en regionale overheden. Het wekt meer vertrouwen bij burgers dat ze worden gehoord, gezien en herkend in hun eigen huis en gemeenschap, wat tegenwoordig van het grootste belang is.

Dus, dat alles gezegd hebbende, is de vraag die natuurlijk in deze tijd van vandaag volgt: wat is de meest geavanceerde technologieoplossing die kan worden geïmplementeerd om regeringen in staat te stellen op de hoogte te blijven van hun gemeenschappen?

Het hangt natuurlijk af van wie je het vraagt, maar PowerObjects is ervan overtuigd dat Microsoft dat is Krachtplatform als antwoord op deze steeds belangrijker wordende vraag. Het Power Platform is een combinatie van Krachtige apps, Power BI, Power Automate en Vermogen virtuele agenten. Elk van deze producten heeft zijn eigen focus en toepassing - dat wil zeggen, of u nu alledaagse processen (Power Automate) probeert te automatiseren, een klantgerichte Chat Bot (Power Virtual Agents) wilt opzetten, gegevens op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier wilt presenteren (Power BI) of maak in enkele minuten apps met weinig / geen code (Power Apps), Power Platform heeft u gedekt.

En dat laatste element van Power Platform - Power Apps - is het belangrijkste onderdeel van het antwoord van PowerObjects op de vraag hoe lokale en regionale overheden in contact kunnen blijven met hun kiezers. Het aanpassingsaspect van Power Apps is onverslaanbaar in termen van de mogelijkheid om unieke oplossingen voor specifieke behoeften te creëren. Omdat elke instelling verschillende problemen ervaart, is de mogelijkheid om kneedbare Apps voor werknemers van de overheid te maken, zonder dat daarvoor kennis van codering nodig is, een fantastische troef binnen handbereik.

PowerObjects organiseerde 2020 op de juiste manier en organiseerde onlangs een App-in-a-Day-evenement in het Verenigd Koninkrijk, waar we met vertegenwoordigers van verschillende lokale en regionale overheidsinstanties gingen praten om te horen over de uitdagingen op het gebied van technologie en klantenservice die ze momenteel waren geconfronteerd.

We toonden vervolgens Power Apps en werkten samen met hen om in enkele minuten applicaties te ontwikkelen die waren ontworpen om die uitdagingen te overwinnen en op te lossen. Aan het einde van de dag had elke groep vertegenwoordigers van lokale raden hun eigen Power Apps-oplossing gebouwd. Daardoor konden ze hun meest onverbiddelijke problemen digitaal oplossen en hun kiezers als prioriteit nummer één houden.

Klik voor meer informatie over Power-apps hier. Zoals altijd, gelukkig Dynamics 365'ing!

Avatar voor Joe D365

Joe D365

Joe D365 is een Microsoft Dynamics 365 superheld die op pure Dynamics adrenaline draait. Als het gezicht van PowerObjects, is de missie van Joe D365 om innovatieve manieren te onthullen om Dynamics 365 te gebruiken en de toepassing naar meer bedrijven en organisaties over de hele wereld te brengen.